REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Oana Roman a trecut la minijup după ce a slăbit 8 kg. Ţinuta care îi dezvăluie cel mai bine noua siluetă

Oana Roman a trecut la minijup după ce a slăbit 8 kg. Ţinuta care îi dezvăluie cel mai bine noua siluetă

Replica API 13 ianuarie 2020 | 00:00 853

Oana Roman

Foto: arhivă personală

S-au dus zilele în care Oana Roman căuta prin dressing haine largi şi lungi cu care să se acopere din cap până-n picioare. Vedeta este cea mai bună variantă a ei la cei 43 de ani şi a dovedit că este ambiţioasă şi se ţine de dietă şi tratamente de remodelare corporală la un eveniment monden la care a purtat o rochie scurtă, accesorizată cu cizme peste genunchi.

Oana Roman a suferit toată viaţa din cauza greutăţii sale, însă a venit momentul să culeagă laudele tratamentelor corporale din ultimele luni. A reuşit să slăbească opt kilograme și a pierdut mai mulți centimetri în talie, iar acum a schimbat şi măsura la haine, dar şi stilul. Recent, la un eveniment monden, Oana Roman a ieşit din casă într-o rochie mini pe care a purtat-o mândră de noile ei dimensiuni cu o pereche de cizme din lac peste genunchi.

Foto: arhivă personală

Apariţia Oanei a fost imediat remarcată, mai ales că ea s-a ferit până acum să-şi pună picioarele în evidenţă purtând minijup.

Oana Roman a intrat recent şi în afaceri cu haine. Ea este imaginea brandului de rochii ESA by Oana Roman, prilej cu care și-a schimbat toată garderoba și a scos la vânzare rochiile vechi, care acum îi sunt largi.

Foto: arhivă personală

“Le vând pe toate, nu am ce să mai fac cu ele. Dacă nu reușesc să le vând, o să le dau”, ne povestea de curând fiica lui Petre Roman. Prețul unei rochii din vechea garderobă a Oanei pornește de la 200 de lei.

Rochia mini purtată recent de Oana Roamn nu este însă cea mai îndrăzneaţă apariţie a ei. Vedeta s-a încumetat să pozeze în lenjerie intimă, imagini de pe urma cărora şi-a atras un val de comentarii pe care nu le-a digerat prea bine.

Oana a fost făcută cu ou și cu oțet, iar unul dintre reproșuri a fost acela că nu a slăbit atât de tare, încât să-și permită o ședință foto atât de sexy.

foto: arhivă personală

Sătulă de critici, Oana a răbufnit: ”Nu mă interesează, eu aș mai poza o dată. E adevărat că nu am mai pozat niciodată atât de îndrăzneț, dar am slăbit opt kilograme. Și în fond și la urma urmei, nu eram în fundul gol. Aveam și un prosop pe cap”, declara Oana pentru Click!

După ce au decis să dea uitării certurile care i-au separat inițial, Oana Roman a afirmat că ea şi Marius Elisei sunt bine şi că perioada în care au stat despărţiţi i-a ajutat. De acum înainte, atât ea, cât şi el vor face eforturi să formeze o familie în adevăratul sens al cuvântului, pentru ca Isabela să nu fie conștientă de micile tensiuni care mai apar, din când în când, între ei.

„Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie”, a declarat Oana Roman la un post tv.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trebuie pastrata in Formol aceasta mamifera!
5
0
da, ca ne interesa grasimea scroafei .nu mai faceti toti prostii celebri .individa in afara ca s-a futut cu flamingo boys si a devalizat shaormeriile nu a facut nimic interesant in viata ca sa merite sa ne stresati zilnic cu stiri despre specimenul asta
6
0
nu mai murdariti zilnic toate ziarele cu aceasta caricatura
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614