REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Oana Roman, despre copilăria dificilă: „Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure“

Oana Roman, despre copilăria dificilă: „Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure“

Replica API 5 iunie 2020 | 00:00 1237

Oana Roman a vorbit despre copilăria pe care a avut-o alături de părinții ei, dar și despre cum se comporta Petre Roman cu ea. Vedeta a explicat că nu a fost totul așa cum părea din exterior, iar tatăl ei a fost foarte dur.

Oana Roman

Deși toată lumea consideră că Oana Roman a reușit să realizeze proiectele personale cu ajutorul lui Petre Roman, iată că vedeta distruge aceste zvonuri, recunoscând că este singura care a luptat pentru visele sale.

”Foarte multă lume crede că am crescut în puf și că tata m-a răsfățat și mi-a oferit absolut orice. Nu este deloc așa. Tata ne-a crescut destul de strict și în condiții destul de dure pentru că și el a fost crescut așa. Părinții mei nu au făcut lecții cu mine niciodată, tata a încercat o dată să facă lecții la matematică și s-a lăsat păgubaș pentru că nu prea mă descurcam. Am fost obligată să îmi fac temele singură și să mă descurc, inclusiv în clasele mici”, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni tv, scrie click.ro.

Vedeta a dezvăluit faptul că studiile pe care le-a făcut nu au putut fi terminate cu pile, iar tot ce a realizat a fost pe cont propriu.

„Într-o țară ca Franța și la o universitate care se numește Sorbona, ideea că te duci cu pile nu există. Lor nici nu le trece prin cap chestia asta. Sorbona este o școală de stat, deci care nu a costat. Tata nu a trebuit că plătească zeci de mii de euro pe an, ca și cum plătești pentru o facultate privată. Am plecat la facultate, am stat în gazdă pentru că tata a spus că nu are posibilitatea să îmi plătească o chirie la Paris. M-am întors din Franța și tata mi-a spus: «Ai diplomă de licență? Ai o meserie? Drum bun» și a trebuit să muncesc și să mă descurc singură”, a mai povestit Oana Roman.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de vreo doua zile nu mai stiam nimic de basoldina. Stiam ca a avut o copilarie nefericita. De aceea inghite multa shaworma.
2
0
...bravo Oana...!
0
2
repet , seful de la ziar are un fetish cu umflate gen aceasta scroafa... isi frecau penisul striperii de ea , dar degeaba caci nu aveau erectie asa cum are redactorul la vizionarea pozelor cu muierea asta tupeista...
2
0
Oooo.... prin cluburi, cu striparii ! Mai lasa-ne, baleno ! Iar te bagi in seama, din nou ne povestesti in toata presa si televiziuni, cat de valoroasa esti tu, ce mai face familia ta, de cate ori de desparti de mai tanarul Marius, cel care iti gateste, iti creste copilul, te...f... ?? Latri pentru bani, da. Rusine, baragladino!
3
1
Prezent! 16 mai - i-a pus la punct pe critici, 23 mai - detalii despre divortul lui Nastase, 5 iunie - despre copilaria dificila. Nu cumva sa o uitati ca suntem foooarte curiosi ce a mai zis si facut aceasta minunata grobiana faptura. Va tin la curent!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108