REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Oana Roman, detalii despre divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion

Oana Roman, detalii despre divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion

Replica API 23 mai 2020 | 20:57 1641

Divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion i-a surprins pe apropiați, care așteptau nunta anunțată recent de fostul tenismen. Din păcate, la un an de la cununia civilă, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate.

Oana Roman a făcut primele declarații despre cei doi și despre motivul pentru care aceștia au ajuns la separare.

Oana Roman

„Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu copil, un copil rămas în trecut. Îmi pare rău că i se întâmplă asta. El nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos. Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile. Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște. El nu este așa. Nu are răbdare. Nu este ușor să trăiești cu stilul lui. Este puțin greu să stai lângă el. Ioana este o femeie mai așezată. El are un caracter altfel, nu a fost vorba despre diferența de vârstă între ei”, a declarat Oana Român la Vorbește Lumea, scrie Libertatea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oameni buni DAR OARE CE O MAI MANCA OANA ROMAN? Sau PE UNDE O MAI MANCAO?
0
0
jigodia asta postdecembrista stie doar sa barfeasca
2
1
Daca pe 16 Mai purcelusa i-a pus la punct pe critici iata ca astazi revine in forta cu detalii despre divortul lui Nastase. Nu trece bine saptamana si hop! cu basholdina ! Bravo! V-am promis ca va tin la curent..,
4
1
face ce face aceasta basoldina de care se frecau striperii cand inca ta-su era premier si cerseste presei sa fie bagata in seama...cum plm ai trait cu nastase fa idioato , te masturbai cand aparea la tv , caci nu cred ca golanul batran ar da vreo minge de tenis pe slanina ta...!?!
3
1
De ce nici panarama asta de Ioana nu a vazut ce fel de fiinta e acest circar inainte de a se marita? Nu putea sa stea nemaritata 1 an si sa constate ca e un nenorocit? Ele de fapt se marita cu renumele omului, cu faima omului, cu banii omului, cu functia omului, nu le intereseaza comportamentul, caracterul. Credea ca celelalte dinainte au fost nebune de au divortat, nu ca golanul asta e cauza?
5
0
Nicio saptamana fara Oana Roman! Nu pot trai fara sa aflu ce a mai guitzat superbitatea asta!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614