REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Oana Roman îi ia apărarea lui Pepe la divorț. L-a înșelat sau nu Raluca? „El a început să își facă propria anchetă“

Oana Roman îi ia apărarea lui Pepe la divorț. L-a înșelat sau nu Raluca? „El a început să își facă propria anchetă“

Replica API 26 noiembrie 2020 | 00:00 1734

În războiul divorțului dintre Pepe și Raluca, se pare că latin-loverul are și un aliat de nădejde. Oana Roman, prietena lui de-o viață, a fost prezentă marți seara la emisiunea "Xtra Night Show", prezentată de Dan Capatos, la Antena 1, unde a dezvăluit câteva lucruri interesante.

Oana Roman și Pepe

"Am aflat, ca toată lumea, de pe YouTube. Nimic nu a prevestit această situație. A fost un eveniment în familie, cu o săptămână înainte de acest anunț al lui. Este un lucru pe care noi nu l-am văzut venind. El, fiind Rac, e un om mai introvertit. În momentul în care a făcut acest anunț, noi, cei din familie, am încercat să îl sprijinim. Cred că s-a înțeles foarte clar că el nu și-a dorit acest lucru, el nu și-a dorit acest divorț, n-a înțeles de ce Raluca și-a dorit. Nu cred că a înțeles și nimeni n-a înțeles”, a spus Oana Roman, potrivit Spynews.ro, citat de click.ro.

Mai mult aceasta a făcut o mărturisire destul de delicată cu privire la motivul divorțului, fapt ce o incriminează pe soția lui Pepe. Oana Roman ar fi aflat și ea despre escapada la munte a Ralucăi, însă nu a avut vreo dovadă în acest sens. "Această informație a ajuns și la urechile mele, la un moment dat. Auzisem despre asta, dar eu nu mă bag de obicei în lucruri dacă nu am o informație. Au venit oameni la mine și mi-au spus: «Raluca a fost cu unii la munte». Eu nu am putut să probez chestia asta și atunci nu m-am băgat. I-am spus că am auzit chestia asta. El a mai auzind probabil și din altă parte, a început să își facă propria lui anchetă”, a conchis Oana Roman.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o mincina spusa de zece ori devine adevar,astfel o nulitate transformata de zeci de ori in vedeta,devine vedeta.
5
0
Butoiul asta de grasime ,Oana ,talmaceste aventurie Pirandei. Pe cine intereseaza cu cine se reguleaza amindoua ? Niste nimicuri si urite pe deasupra
5
0
si ce mai zice oana roman? ceva interesant? Sa ne tineti la curent va rugam, minim un articol pe saptamana! Multumim, alupigus spynews citat de click citat de replica
5
0
umflata semialfabeta ,tzatza imputita
4
2
ma doare in pwla cu cine sa fwtut pastrama
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218