REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Oana Roman, întâlnire emoționantă cu tatăl ei. Cum a reacționat Isabela

Oana Roman, întâlnire emoționantă cu tatăl ei. Cum a reacționat Isabela

Replica API 7 aprilie 2021 | 00:00 1899

După atâtea momente dificile, în ultimele luni, Oana Roman a avut parte, marți, de o întâlnire emoționantă cu tatăl ei, Petre Roman. Prilej pentru cei doi să îngroape securea războiului, după ce fostul premier a lipsit de la ziua Isabelei, în februarie.

Oana Roman, Petre Roman și Isabela

foto: arhiva personală/Instagram

Oana Roman a făcut publice câteva imagini de la mult așteptata întâlnire cu tatăl ei, fostul premier Petre Roman. Soare, zâmbete, îmbrățișări emoționate. Oana s-a bucurat ca un copil să-și revadă tatăl, iar Isabela s-a desprins cu greu din brațele fostului premier.

”Azi ne-am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântată”, a scris Oana în dreptul imaginilor publicate pe Instagram.

Isabela și Petre Roman

foto: arhiva personală/Instagram

Întâlnirea dintre tată și fiică a venit după mai multe luni de suferință, în care Oana s-a plâns de mai multe ori de indiferența lui Petre Roman, în condițiile în care ea a avut de gestionat o situație delicată după divorțul de Marius Elisei. Fostul premier nu doar că a lipsit de la ziua nepoatei, în februarie, dar nici măcar nu a sunat ca s-o felicite pe Isabela.

”În afară de mama, pe care a văzut-o pentru că stă cu noi în casă, nici un bunic nu a fost lângă ea, nici măcar cu un telefon. Nici bunicii materni, nici bunicii paterni. Nimeni, anul ăsta, nimeni. Ok, poate că nu-ți place de mine, pot să consider că nu am fost o fiica bună sau o noră bună, dar copilul ăsta ce vină are?”, și-a vărsat Oana Roman of-ul la vremea respectivă, într-un Instastory, scrie click.ro.

Petre Roman: "Am o relație bună cu Isabela"

La rândul său, Petre Roman susține că a fost cât a putut de mult alături de fiica sa în această perioadă grea. “Cu Isabela m-am văzut de mai multe ori, am o relație bună cu ea. Câteodată Oana este un om drept, dar e și impulsivă. Așa e firea ei. Acum trei săptămâni mi-am văzut nepoțica” , a spus Petre Roman, invitat în ianuarie la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

Oana Roman a avut o relație dificilă cu tatăl ei în copilărie

Atunci când tatăl ei a devenit premier, acesta s-a înstrăinat subit de fiica lui. Oana s-a luptat cu depresia ani de zile, dar a început să se trateze de abia la vârsta de 30 de ani, după ce s-a despărțit de iubitul ei, Cornel Pasat, cu care a avut o relație șapte de ani. Atunci a început să facă atacuri de panică în lanț și a cerut ajutorul unui terapeut. “Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu”, povestit Oana Roman, în emisiunea on-line a lui Mihai Morar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
neinteresant
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614