REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Oana Roman își vinde hainele pe Internet, după ce a slăbit spectaculos

Oana Roman își vinde hainele pe Internet, după ce a slăbit spectaculos

Replica API 14 mai 2021 | 00:00 1290

Oana Roman își vinde hainele pe Internet, după ce a slăbit spectaculos de mult. Vedeta le-a dezvăluit fanilor unde va posta ținutele.

Oana Roman

Oana Roman a reușit să impresioneze pe toată lumea după ce a slăbit spectaculos. Vedeta a adoptat un stil de viață sănătos și a făcut diverse tratamente corporale, iar rezultatele n-au întârziat să apară. Unii internauți au crezut că fiica lui Petre Roman ar fi apelat la ajutorul medicilor pentru operația de micșorare a stomacului, scrie cancan.ro.

Oana Roman a infirmat orice zvon, însă, și le-a mărturisit fanilor adevărul gol-goluț!

”Am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeași întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reușit să slăbesc. Unii dintre voi sunteți ușor sceptici în legătură cu acest subiect și mă tot întrebați în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operație de micșorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operație foarte, foarte complicată la nivelul abdomenului și nu am voie să fac așa ceva.

m reușit să slăbesc cu două lucruri: țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte, foarte puțin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineața, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură și seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În același timp, fac acele proceduri de remodelare corporală”, mărturisea Oana Roman.

A decis să-și vândă hainele

După ce a slăbit spectaculos, Oana Roman a decis să-și vândă hainele. Vedeta și-a anunțat fanii că va posta ținutele pe Insta Story, iar prețurile vor fi foarte mici. Oana vrea să facă un bine și totodată își dorește să își reînnoiască garderoba, însă cu ținute potrivite mărimii pe care o are acum.

Vedeta a dat jos aproximativ 20 de kilograme, dar nu are de gând să se oprească aici. Oana Roman își dorește să mai scape de câteva kilograme, pentru a ajunge la silueta la care visează de ani buni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
colectia de prelate de masina .prea multa atentie pentru expirata asta
2
0
Nu vreti sa fiti oameni seriosi si sa nu mai publicati gunoaie? Drept in cot ne doare ce si unde vine femeia asta careia voi ii spuneti vedeta. Poate nu mai are bani, din cauza dietei.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920