REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Oana Roman, o dă în judecată pe Oana Zăvoranu. „Atacul la adresa copilului meu este de neacceptat”

Oana Roman, o dă în judecată pe Oana Zăvoranu. „Atacul la adresa copilului meu este de neacceptat”

Replica API 21 noiembrie 2020 | 00:00 2058

În ultimele zile, Oana Zăvoranu a lansat mai multe atacuri în mediul virtual, ce au ca țintă persoane cunoscut de din showbiz. Printre acestea s-a numărat și Oana Roman, care, deși a fost jignită, a preferat să nu îi dea replica vedetei. Acum însă, un lucru a deranjat-o enorm și este decisă să acționeze pe cale legală.

Oana Roman

Gestul decisiv a fost când Oana Zăvoranu a postat, recent, pe rețelele de socializare o fotografie cu Iza, fetița Oanei Roman, care face vloguri în mediul online, scrie libertatea.ro.

Vizibil deranjată de acest lucru, controversata brunetă a rugat-o pe cea mică să se lase de meserie, căci, destul mama sa (n.r. – Oana Roman) “nu știe de capul ei”.

La scurt timp, Oana Roman a reacționat și a postat pe un grup de Facebook un mesaj în care cerea ajutorul apropiaților săi.

“Dragilor, azi o excepție cu acordul adminilor. Vă rog, am nevoie de un sfat juridic beton pentru a face plângere și orice altă cale legală există pentru a trage la răspundere o persoană care a furat poza cu copilul meu, fără acordul meu, și a denigrat acest copil public pe rețelele sociale.

Atâta timp cât atacurile au fost la adresa mea nu am reacționat pentru a intra în conflict cu un om cu grave probleme psihice, dar atacul la adresa copilului meu și al oricărui copil este de neacceptat pentru oricine”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Invitată zilele trecute în emisiunea lui Cătălin Măruță, Oana Roman a fost provocată să o caracterizeze pe Oana Zăvoranu în trei cuvinte: „E deșteaptă, mult prea agresivă și brânză bună în cel mai prost burduf de câine!”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua panarame pe care presa asta de rahat le tot scoate in fatza!
2
0
Oana Roman halitiash talentu! Auziti oameni buni DAR OARE CE O MAI MANCA OANA ROMAN? DAR OARE PE UNDE O MAI MANCAO? DAR OARE CINE O MAI SKARPINAO pe la GIUGEAO? Tema ptr.acasa
3
1
toata lumea stie ca oana roman a facut un copil cu saracul ala doar ca sa fie si ea "duamna"
4
1
Jartelutzele au devenit pleznitori batrane
7
1
Oana, Oana, ce mai face, ce mai zice purcika? Ne este dor de ea, Replica va rugam sa ne tineti la curent cu tot ce se intampla cu aceasta minunata si nelipsita fiinta din viata noastra, a cititorilor vostri fideli. In genunchi va multumim!!!
7
1
sa-mi ziceti cat a mai slabit onutza !!!
8
2
Cu diavolul de Zavoranu nu prea castigi procesele. Are de tras.
7
1
etete si tu acum te-ai trezit sa dai in judecata pai are dreptate ce sa caute un copil sa faca asa ceva lasa-i copilaria in pace
11
0
nu ne intereseaza
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218