REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID. Ce reacții adverse a avut vedeta după rapel

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID. Ce reacții adverse a avut vedeta după rapel

Replica API 14 mai 2021 | 01:46 1308

Oana Roman s-a vaccinat anti-COVID. Vedeta le-a mărturisit fanilor ce reacții adverse a avut după rapel.

Oana Roman

sursa foto: Instagram

De la începutul pandemiei, Oana Roman a trăit cu o teamă. Teama de a nu se infecta cu noul coronavirus, dar mai ales de a nu a face o formă gravă a bolii. Așa că a luat decizia de a se vaccina anti-COVID. Fiica lui Petre Roman a publicat o imagine din momentul imunizării și le-a mărturisit fanilor că, după rapel, a avut dureri de cap, dar și în locul vaccinului.

”În ultimele șapte-opt luni, foarte multă lume din jurul meu s-a îmbolnăvit. Din păcate, unii dintre ei au făcut forme foarte grave de boală. Unii au murit, tineri, aparent nu neapărat bolnavi de altceva. Din momentul ăla am început să trăiesc cu spaimă și cu mare frică să nu cumva să fac o formă nasoală și să trec prin chinuri. Nu vreți să știți câte teste rapide mi-am făcut, câte teste PCR.

Cum mă durea capul, mă lua panica grav de tot, mergeam și făceam test. Acum, vaccinată fiind, chiar dacă mă infectez, o să fac o formă ușoară. Am prieteni care au avut forme ușoare, dar au rămas cu sechele, nu pot respira cum trebuie, obosesc. Și așa eu sunt o anxioasă și o panicoasă. Acum sunt liniștită cu decizia pe care am luat-o”, le-a explicat Oana fanilor, scrie cancan.ro.

Oana Roman, din nou la spital după accidentul din Egipt

Oana Roman și-a petrecut ziua de naștere în Egipt. Nu singură însă, ci alături de fiica ei, Vica Blochina și băiețelul blondinei. A petrecut clipe de vis în escapadă, dar a avut parte și de un incident neplăcut. Fiica fostului premier s-a tăiat la călcâiul drept, după ce a călcat pe o piatră foarte ascuțită. Vedeta a avut nevoie de ajutorul medicilor care i-au cusut rana.

Oana Roman a ajuns din nou pe mâna medicilor, după incidentul neplăcut. Vedeta a fost la spital ca să-și scoată firele. Pentru că nu s-au reabsorbit, acestea au început să-i dea bătăi de cap Oanei, așa că a decis să scape de problemă.

”Gata! Am fost și la spital să-mi scot firele de la rana aceea pe care o aveam în călcâi, pentru că nu s-au resorbit și cel mai bine era să le scot. Începuseră să mă deranjeze, așa că am rezolvat și această problemă. Acum o să mă duc să citesc, să mă bucur de cărțile mele frumoase pe care mi le-am cumpărat”, a transmis Oana Roman pe Insta Story.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NU NE INTERESEAZA DE PEPPA!
3
0
i-a bagat maimutei cipul de parcat cu spatele.
5
0
Reactia adversa a fost ca i-a crescut pofta de mancare!
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920