REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Oana Roman se confruntă cu probleme, după ce în România s-a instalat carantină totală. „Nu avem curent și nici apă. E mare frig afară”

Oana Roman se confruntă cu probleme, după ce în România s-a instalat carantină totală. „Nu avem curent și nici apă. E mare frig afară”

Replica API 26 martie 2020 | 00:00 1598

Oana Roman

Aflată în izolare, împreună cu familia ei, Oana Roman se confruntă cu noi probleme. Vedeta a anunțat că a rămas fără curent, gaze și apă, într-o perioadă total nepotrivită. De câteva ore, România a intrat în carantină totală, din cauza epidemiei de coronavirus.

„După ce că suntem închiși în casă, iar nu avem curent. Deci nici gaze, nici apă. Și e mare frig afară. Ce sa zic, ați găsit un moment perfect pentru a tăia curentul pentru lucrări sau nu știu eu ce”, a spus Oana Roman pe Instagram. Oana Roman, probleme financiare Zilele trecute, Oana Roman a anunțat că se implică în această criză și a lansat oferte de a întinde o mână către micile afaceri și artizanii care sunt pe minus din cauza crizei de COVID-19, potrivit Spynews, citat de libertatea.ro.

„Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot și am putere. Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe venitul din pensia mamei, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, a mai transmis Oana Roman recent.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poza asta e cu o tona de photoshop e mai buhaita plina de cearcane riduri si celulita .sa ne lase cu problemele ei ca nu e singura .cerseste atentie si atit .nu avem timp si nervi pt grasimea individei
2
0
la muncaaa vacooo
7
0
cit ai ma slabit fa vaca draku ce ne intereseaza pe noi ca nu ai tu apa si curent .esti vedeta prin cluburi mergi si te spala la aia
7
0
Avariile acestea nu sunt numai in Bucuresti, sunt si in Constanta.
8
0
hai, lasa-ne , ca nu stai in varf de munte. Cumpara-ti generator si gata nu te mai baga in seama
8
1
Du-te dracului de ''vedeta''!
6
1
Ai aparut iar baragladino ?? Te plangi, te bagi in seama, atragi atentia,... Cine te crezi, cine esti, ce VALOARE ai, ce prestezi ?? Din aparitiile si expunerile astea, traiesti ?? Nu ne intereseaza, nu. Dispari ! Sa-ti fie rusine!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218