REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Oana Roman, ședință foto sexy, după despărțirea de soț. A pozat în lenjerie intimă

Oana Roman, ședință foto sexy, după despărțirea de soț. A pozat în lenjerie intimă

Replica API 16 decembrie 2019 | 00:00 572

Oana Roman

Foto: Arhivă personală

Oana Roman și-a luat prin surprindere urmăritorii virtuali, după ce la doar o zi după ce a anunțat că ea și soțul ei s-au separat, a decis să lase deoparte tristețea și să publice câteva imagini sexy pe contul personal de socializare, efectuate în cadrul unei ședințe foto.

Chiar dacă și-a anunțat recent separarea de soțul și tatăl fetiței ei, Marius Elisei, se pare că Oana Roman nu se lasă atât de ușor doborâtă de greutăți. Astfel, la doar câteva zile de la anunț, fiica lui Petre Roman a fost protagonista unei ședințe foto sexy, în care a purtat lenjerie intimă și un decolteu impresionant. Alături de ea, în acealași context, au mai pozat și alte vedete autohtone, printre care și Natalia Mateuț și Vica Blochina.

Pe lângă pozele de grup însă, Oana a avut parte și de câteva imagini destinate numai ei, în care fotograful i-a surprins latura senzuală. Aceasta este prima apariție de acest gen, după ce a anunțat că se desparte de soțul ei.

După ce a slăbit câteva kilograme în ultima perioadă, vedeta a acceptat provocarea de a se lăsa fotografiată în ipostaze provocatoare, întinsă pe pat și purtând o ținută sexy. Cu doar o zi înainte însă, Oana își informa prietenii virtuali că ea și partenerul ei, Marius Elisei, au decis să se separe, după 8 ani de mariaj și o fetiță pe care o au împreună, pe nume Isabela.

Foto: Arhivă personală

„Eu și Marius ne-am separat, dar nu este sfârșitul lumii. Nu moare nimeni. Este o decizie pe care am luat-o după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul. Cred că este cea mai bună decizie atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merită se fie fericit și mai ales Isa merită să fie fericită.

Eu cred și vreau să putem să fim amândoi responsabili încât să creștem acest copil foarte frumos și să avem o relație extrem de civilizată. Nu mai spuneți că vă pare rău, pentru că nu aveți de ce să vă pară rău. Eu sunt asumată și știu ce am de făcut. Este o decizie pe care am luat-o într-un mod extrem de asumat”, a fost mesajul vedetei, publicat pe rețelele de socializare, pentru a evita eventualele speculații.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce dracu' poate fi sexi la un butoi de grasime?
2
0
Balena ucigasa are studii la Paris si nu se mai potriveste cu un ingineras amarit
2
1
Atea mai dospite plac la aia cu petrolul
3
1
Cata-i vaca frate!Normal ca a fugit omul daca se impiedica peste tot de vibratoare de nu avea loc sa-si puna periuta de dinti!
4
1
sa pozeze pt crescatorii de porci ,scroafa anului .shaormista asta a facut un copil ca sa fie "duamna" acum va fi si divortata ca sa mai ia bani din invitatiile le maruta si prostii o aplauda e o scroafa nenorocita mincatoare de flamingo boys
3
1
Hai mai, ca nu este chiar asa de urata !
3
4
ce sa faci cu balearca asta ?
8
1
asta e invatata cu bani multi e mai usor ca la aranjamente la nunti
5
1
Unii oameni chiar nu au simtul penibilului!!
10
1
basoldina taticului ucigas !
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367