REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Oana Zăvoranu a „desfiinţat” nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă: „Nunta jalnică, cu iz de cămin cultural”

Oana Zăvoranu a „desfiinţat” nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă: „Nunta jalnică, cu iz de cămin cultural”

Replica API 12 iulie 2019 | 18:20 554

Oana Zăvoranu

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă s-au căsătorit, la sfârşitul săptămânii trecute, iar la scurt timp după ce a văzut imaginile de la nunta celor doi, Oana Zăvoranu a făcut public un mesaj extrem de acid.

Nunta lui Brigitte Sfăt şi a lui Florin Pastramă nu a fost deloc pe placul Oanei Zăvoranu, care a criticat-o dur.

Oana Zăvoranu a fost extrem de critică după ce a văzut la televizor imagini de la nunta celor doi. ”M-am uitat şi eu la tv, (după mai bine de două luni, cine m-o fi pus nu ştiu) şi m-am oripilat văzând ce ‘subiecte de ‘maximă şi nepreţuită importantă au abordat azi toţi… Nunta jalnică cu iz de cămin cultural a unei individe în călduri, care a atras atenţia… mare atenţie da!!!…că şi-a tras-o în direct pe tv cu un amărât care n-are nici o vină că s-a născut, el a ‘dat ce-a avut mai bun din el ??? ….şi acum e ‘vedetă şi ginerică pe deasupra…na !!! ? Şi ce am văzut prin jur, au fost numai urâte cu alură de travestiţi de Cambogia ? Doamne fereşte, câtă slutenie şi prostituţie pentru o amărâtă de audienţă, că de prostie nu mai zic nimic, uite tac ! Am ajuns la concluzia certă, că trăim nişte vremuri,în care în mod voit ne sunt inoculate numai panarame, bişniţari, travestite, cămătari, retarzi, cretine, pleavă de cea mai joasă speţă, ca să îndobitocească creiere pe bandă ? Nuuuuu ai cum… nu ai cum să îmi dai de dimineaţă până seara numai şobolani, pardon,concurenţi ţinuţi captivi în nişte case, (pe fix toate posturile tv), care nu fac nimic altceva decât să bată câmpii a pagubă, şi să devină, cică, din nişte particulari fără haz, aceste ‘vedete care mâine -poimâine se întâlnesc pe culoarele tv cu mine şi mă întreabă dacă nu îi ştiu!?? Păi cum să nu vă ştiu sărăciilor?”, a spus ea.

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă

Mai mult de atât, aceasta nu s-a oprit aici şi a continuat: ”Păi nu ştiu eu toţi retarzii care stau ca la puşcarie şi îşi storc coşurile în faţă oglinzii la tv sau se f.. ca câinii? Ba da, că eu la voi mă uit, pentru voi plătesc eu cablu? Şi alde dăştia au tupeul să mă şi invite pe la diverse evenimente, că deh, suntem din aceeaşi breaslă ?Aceeasi breaslă pe mamele voastre de troglodiţi şi panarami ! Asta este ce se întâmplă zilnic pe tv şi eu nu ştiu de ce mamă mă-sii fac eu imprudenţe de genul, să deschid vreodată tv pe români? Păi nu mai bine îmi văd eu de Netflix sau Discovery Investigation?”, a mai comentat vedeta.

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă, care s-au cunoscut în emisiunea ”Ferma Vedetelor”, s-au căsătorit civil pe 27 mai. Duminică, 7 iulie, cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oana are dreptate in multe privinte,doar uita ca si ea face parte din aceasi fauna criticata. Basanaul si el critica politicieni uitand ca e mai de cacat decat cei criticati. Asa e limea,vede paiul din ochii altuia si nu ditai ciomagul din ochii ei.
2
0
Dar nunta ta cum a fost fa?kitch!Dar tu cum esti,maimutica?Kitch de sus pina jos.
1
1
Doamne,cata dreptate are fata asta.F multa lume a inteles ca uitatul la aceste televiziuni este pierdere de timp cu pleava societatii,ca ne creste tensiunea si ne transmit isteria multe dintre moderatoarele emisiunilor,ca ne indobitocesc ca sa fim usor de manipulat.Dovada:intalnim multi oameni care repeta ca maimutele doar ce aud la TV.Numai gandesc. Daca vreti sa fiti sanatosi dati pe Youtube,Discovery,sunt o groaza de canale cum nici nu va inchipuiti.Fara audienta vor dispare.Noi trebuie sai desfiintam.Ne manipuleaza subconstientul.Promoveaza saracia, incultura,prostitutia,ne produc depresie
3
1
stai sa vezi divortul .nu mai faceti toate nimicurile celebre
4
0
si tu esti o panarama mahalagioaca idem ca buzata brigite doua curve care au futut cartiere intregi facute mari vedete de protv asa ca taci madam nu mai manca cacat aiurea ca chiar semanati si fizic futuva-n buzele alea siliconate
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218