REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani. Ce intervenții estetice a suferit ca să arate așa

Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani. Ce intervenții estetice a suferit ca să arate așa

Replica API 18 iunie 2021 | 00:00 2145

Oana Zăvoranu face parte din categoria femeilor frumoase de la mama natura, însă a avut și ea grijă să se întrețină pentru asta. Vedeta a împlinit 48 de ani miercuri. Iată ce intervenții estetice a suferit cea supranumită Querida, pentru a arăta atât de bine.

Oana Zăvoranu

foto: arhiva personală/Facebook

O figură controversată, care a ațâțat showbiz-ul românesc de-a lungul anilor! Oana Zăvoranu - actriță, fostă prezentatoare și vedetă tv. A fost căsătorită cu Pepe, iar în prezent este căsătorită cu Alex Ashraf, de origine palestiniană, scrie click.ro.

Miercuri, Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani și este greu de crezut că are această vârstă, având în vedere tonusul fizic. Oana Zăvoranu este o femeie frumoasă, cu un trup tras prin inel, iar trăsăturile sunt moștenire de familie. Mărioara Zăvoranu, mama ei, a fost o femeie frumoasă, iar Oana a insistat de fiecare dată că și-a iubit enirm tatăl, Ioan Bănicioiu. "Tată este unul singur. Mă refer la cel natural, Ioan Bănicioiu. Pe Nicolae Zăvoranu îl consider tată de-al doilea și îl iubesc enorm, dar dragostea mea imensă este pentru TATA”, a scris Oana Zăvoranu la un moment dat pe rețelele sociale.

Oana Zăvoranu, Ioan Bănicioiu

foto: arhiva personală

Intervențiile estetice ale Oanei Zăviranu

Iată că vedeta a reușit de-a lungul timpului să-și păstreze frumusețea chipului, dar și a trupului, astfel că nu este prea mare diferență între Oana de azi și Oana de acum 20 de ani. Sprâncene groase, buze cărnoase, păr negru bogat, ochi verzi, trăsături exotice, însă în ceea ce privește menținerea frumuseții, intervențiile estetice au jucat și ele un rol important.

Pentru riduri Oana a apelat la injecțiile cu botox sau acid hialuronic, pentru o talie trasă prin inel a apelat la liposucții, iar pentru un bust generos a apelat la protezele siliconice. La nivelul sânilor a avut nouă intervenții, iar în cele din urmă a renunțat

Oana Zăvoranu, acum 20 de ani.

Foto: arhivă Click!

"Mi-am făcut a 9-a operație la sâni, ca să ajung ca la început, naturală, fără silicoane, cu sâni de adolescentă, și mi-a ieșit! Sunt în situația în care pot iniția un nou trend al femeilor naturale, care nu au nevoie să se umple de plastic pentru a fi frumoase. Consider că în prezent există tendința total greșită, de a-și face toate operații care să le deformeze nejustificat. Silicoane ca pepenii, talie mai subțire ca a unui somalez și fund lat, mare de vădană.

Un corp armonios cu umerii zvelți, talie de bun simț și fund mic, frumos, mai puțin lat decât umerii, este exact ce place ochiului normal și minții nepoluate”, a spus Oana Zăvoranu acum ceva timp.

În ultima sa intervenție media, la podcastul lui Cătălin Măruță, Oana s-a prezentat impecabil. Frumoasă din cap până în picioare, departe de vârsta din buletin!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Carne de tun! Asta este "vocatia" ei! Nu o s-o vedem vreodata sa faca altceva decat ce a facut pana acum.
0
0
arata ca o maimutza babornita.si mai e si nesi,si prsta.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102