REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Oana Zăvoranu a recunoscut pentru prima oară. „În showbiz nu există prietenii, există numai mâncătorie“

Oana Zăvoranu a recunoscut pentru prima oară. „În showbiz nu există prietenii, există numai mâncătorie“

Replica API 15 ianuarie 2019 | 00:00 426

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu este una dintre vedetele care își exprimă ferm opinia aproape despre orice subiect. Bruneta a postat pe contul de socializare un mesj, în care vorbește despre "vedetele închipuite" și susține că nu există prietenii între ele. Pe contul ei de Instagram, Oana Zăvoranu a postat un mesaj care se referă la personajele din showbiz și la legăturile dintre ele.

„Nu e vorba că am ceva cu cineva, deși logic că am și eu simpatiile și antipatiile mele, pe care nu mi le voi ascunde, dar nu sunt legată ombilical de această lume a showbiz-ului, nu am prietenii cu nimeni, pentru că în showbiz nu există prietenii, există numai mâncătorie și rivalitate, dar ei/ele, se prefac să dea bine la cameră că sunt prietene/prieteni. Eu am amiciții”, este mesajul postat de Oana Zăvoranu, pe contul ei de Instagram.

Cu ocazia Sfântului Ioan Botezătorul, Oana Zăvoreanu și-a serbat ziua de nume, iar fanii ei au putut să-i transmită vedetei cele mai frumoase urări. Iar pentru că fanii Oanei Zăvoranu știu că aceasta este o mare iubitoare de cumpărături, ea a ieșit la mall alături de soțul său pentru a face cumpărături. Imediat după ce a terminat sesiunea de shopping, Oana Zăvoranu a postat o fotografie cu ea pe Instagram, adăugând și un mesaj pentru cei care o urmăresc.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PAI CINE AR PUTEA FI PRIETEN CU POSTA ? DOAR BAGA SI PLECA !... PARCA NU STI ... NU MAI FACE PE INGERASUL !! NU MAI ESTI BAGATA IN SEAMA SI LATRI !!..
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218