REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Oana Zăvoranu, despre vedetele din România. "Sărăciilor, vă rupeţi în figuri şi îi pupaţi în bot la vrăjeală"

Oana Zăvoranu, despre vedetele din România. "Sărăciilor, vă rupeţi în figuri şi îi pupaţi în bot la vrăjeală"

Replica API 27 iunie 2019 | 11:22 606

Oana Zăvoranu este dezamăgită de vedetele din showbiz care se dau iubitoare de animale, dar care nu dovedesc acest lucru şi prin fapte.

Oana Zăvoranu este o mare iubitoare de animale şi mereu când a avut ocazia a sărit în ajutorul lor. Frumoasa vedetă s-a luptat de fiecare dată pentru binele necuvântătoarelor, aşa cum s-a întâmplat şi acum. Oana Zăvoranu şi-a rugat fanii şi prietenii virtuali să semneze o petiţie cu privire la gestionarea câinilor fără stăpân.

În acest context, vedeta s-a declarat dezamăgită de anumite vedete şi persoane publice care nu au distribuit petiţia în mediul online, pentru a ajunge la un număr cât mai mare de oameni, ajutând, astfel, la salvarea animăluţelor.

"Ce n-am înțeles eu, da’ deloc, este de ce nicio persoană publică, că dacă zic vedetă limitez aria:)))...Nu a ținut să ni se alăture campaniei de salvare a animalelor chinuite și omorâte de bulangii ăștia patentaţi. De ce nu am văzut petiţia online, distribuită pe vreo pagină de-a vreuneia? Sărăciilor, chiar nu aveți timp un minut să semnați o petiție când aveți link-ul la nas așa?....că pozați toate cu căței, vă dați mari iubitoare, veniți cu ei pe la tv, vă rupeți în figuri de doi lei, îi pupați în bot la vrăjeală așa, că să apăreți pe la tv", a scris Oana Zăvoranu pe reţelele sociale.

Sursa: spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce ca-at de femeie, timpul ei a trecut.
1
0
Ba saracxo,ba strombo,ba inculto,stai dreq in casa ta,nu mai da tu sfaturi,panarama ce esti.Mai impaiaza o cotarla bagaboanda ca sa ai la ce sa te inchini.Lasa-ne. Cine dreq o tot baga in seama pe asta?
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218