REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Oana Zăvoranu, dezlănţuită. O face praf pe Adela Popescu: „Măi, vedeto“

Oana Zăvoranu, dezlănţuită. O face praf pe Adela Popescu: „Măi, vedeto“

Replica API 23 mai 2022 | 16:10 1587

Oana Zăvoranu este recunoscută pentru replicile sale acide şi pentru faptul că nu menajează niciodată nicio vedetă sau persoană publică din România. Nu a scăpat de "gura" Oanei nici Adela Popescu, care a fost luată în colimator pentru că publică clipuri în care vorbeşte despre scutece.

Oana Zăvoranu a declarat, în repetate rânduri, că nu suportă persoanele publice care primesc tot felul de lucruri gratis, în schimbul promovării unor branduri şi pe care le numeşte "mocangişti". Au fost luaţi la rând Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, Daiana Anghel, Adelina Pestriţu, iar acum Adela Popescu a avut "onoarea" să fie "certată" de Oana.

Totul a pornit de la faptul că Adela a publicat mai multe clipuri pe InstaStory, în care recomandă nişte scutece. Oana a fost deranjează de faptul că soţia lui Radu Vâlcan nu a scris că e vorba de un parteneriat plătit, dar şi de ceea ce consideră ea a fi o situaţie ridicolă, în care Adela vorbeşte despre bebeluşii care fac caca, de parcă mamele nu ar ştii că asta se întâmplă.

"Şi acum vine şi "celebra" care tot plătită e... "doar" ca să vorbească de caca însă... Stai că vă şi arată. Na... acu fiecare cu ce poate şi ce i de oferă. DA MOCA SĂ FIE!!! Adeluţo, da' aparatu' ăla de muls lapte pe care îl forjai de ce nu îl mai arăţi mămicilor? ... a... am înţeles, nu mai eşti plătită pentru ăla şi te "preocupi" doar dacă e pe caşcaval.

Vedeţi? Ea e plătită să vorbească de caca.. că poate mămicile nu ştiau că ăştia micii fac şi caca. Uite bucuria, mă, da' acu' aveţi un buzunărel aici. Hai, poftă bună, nebunele "fierte" pe instagram şi coduri şi aronduri de la "dive".

Vezi că ai uitat să pui PARTENERIAT PLĂTIT, deşi toată lumea ştie că iei şi bani, măi "vedeto". Auziţi, când o vedeţi pe "distinsa" pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geanta "vuitton". Dacă nu are ea, siguuuur are Răducuuuu", a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Oana Zăvoranu, cuvinte de laudă pentru Răzvan Fodor

Comentariile legate de Adela Popescu au venit după ce Oana Zăvoranu l-a felicitat pe Răzvan Fodor pentru un parteneriat plătit cu un ONG care se ocupă de animalele abandonate. Deşi Răzvan a primit bani pentru a publica mesaje despre asociaţie, Oana a punctat că e pentru o cauză bună, nu ca alte persoane.

"Aţi văzut că se poate şi altfel, săracilor, care ştiţi doar să vă izmeniţi pe social media pe prostituţie şi promiscuitate... sau în cel mai fericit caz, pe un crevete şi o ciorbă sleită? Bravo, măi, băiatule, pentru asta te felicit. Nu ţi-am zis niciodată, tu ai fost "MY CELEBRITY CRUSH"", a scris Oana, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614