REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Oana Zăvoranu ia în serios rolul din serialul Sacrificiul. Va purta pe micul ecran hainele create de ea

Oana Zăvoranu ia în serios rolul din serialul Sacrificiul. Va purta pe micul ecran hainele create de ea

Replica API 17 august 2019 | 00:00 495

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu se reinventează la fiecare etapă a vieții sale, iar de această dată fanii ei vor fi șocați de cât de bine arată vedeta la 46 de ani. Oana Zăvoranu va apărea pe micile ecrane în toamnă, în serialul Sacrificiul de la Antena 1.

Cu o revenire spectaculoasă pe micile ecrane după 15 ani, în noul serial produs de Ruxandra Ion, Sacrificiul, Oana Zăvoranu s-a pregatit temeinic pentru rolul primit în noua producție și declară că a luat în serios rolul și se identifică foarte mult cu personalitatea personajului.

„Pentru personajul în sine fac ce fac mereu: trăiesc cu el o viață paralelă, o iubesc pe Diva, o înțeleg, o apăr indiferent de ce face rău sau bun și creez situații astfel încât personajul meu să devină în timp bârfit, iubit, contestat, scandalos, excentric, blamat, copiat, adulat, iertat și înțeles chiar dacă face nenorociri, pentru că ea are voie! Mi-am construit în mintea mea stilul vestimentar al personajului meu, mi-am cumpărat câteva haine pentru rolul Divei, totodată lucrez la linia mea de haine, iar o parte din hainele cu care filmez vor face parte din colecția create de mine. Încerc să fiu cât mai naturală și îmi doresc ca ceea ce e în viața reală să aibă legătură cu ceea ce se va vedea pe micile ecrane. De asemenea acord atenție si aspectului meu fizic și am început să merg la masaje și alte proceduri corporale”, povestește Oana Zăvoranu.

Serialul este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii spectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa vezi acum buci si tzitze ca asa sunt hainele tutei ,cu vedere la floci
3
0
Ba,ma lasati cu panarama asta? Acum e si creatoare de mioda,croitoreasa?Nici sa coasa niste ciorapi gauriti nu stie. Cine se uita ba la serialele alea in afara de coca...?
3
0
Poza asta este de acum 15 ani? Pentru ca, din cate stiu, acum arata ca o epava. Si, dupa cum scrie si cel de mai jos, cred ca are si ceva probleme psihice tipa. La fel ca buna ei prietena, madam Prodan, care se viseaza bomba sexy la 46 de ani...
3
0
Plateste o gramada d bani bolnava asta psihic , numai sa faca si ea pe actrita... O vagaboanta dar dusa rau cu mintea.
5
0
Cine se uita si la asta
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920