REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Oana Zăvoranu ia măsuri împotriva unui veterinar care omoară animale

Oana Zăvoranu ia măsuri împotriva unui veterinar care omoară animale

Replica API 11 iunie 2019 | 00:00 403

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a postat un mesaj dur pe contul de socializare, după ce a aflat că un veterinar omoară animale. Vedeta este dispusă să acționeze imediat, cu ajutorul unei petiții pentru care le cere ajutorul admiratorilor.

„Cu gândurile tare împrăștiate, așa cum fac gemenii când îi frământă mai multe lucruri și ambițioși fiind, vor să le rezolve pe toate, să se implice în profesie fără greșeală, să rezolve situațiile gospodărești și profesionale care se ivesc, să acorde timpul cuvenit relației și familiei pe care o iubesc și să deal-uiasca și cu alte neprevăzute care nu știu cum, dar zilnic apar? Bunul meu prieten mi-a cerut ajutorul într-o problema extrem de gravă pt toți iubitorii de animale adevărați În seara asta va posta o petitie online pe conturile lui de social media, pe care o voi reposta și eu, în care va cere ajutorul să fiți alături de el și de mine, la semnarea acelei petiții, pentru că sunt chestiuni care nu mai pot continua așa sub nici o formă? Un nemernic pe care dacă l-aș avea în față,l-aș împușca în cap direct, un așa zis veterinar/hingher, (da, nebunu are dublu job), omoară pe capete fără milă cățetii din județul Călărași pentru sume exorbitante, pe care dacă le-aș rosti v-ar lua cu dureri de cap. (…) Oameni buni, nu mai putem sta cu mâinile încrucișate să își facă de cap un scelerat (…) și hai să mă ajutați să îl fac ‘celebru și pe acest nenorocit, că am făcut celebre destule rapandule, lets get to the next level!? Am mare nevoie de ajutorul și semnăturile voastre la petiţia lui Kola, pe care o voi reposta diseară ? Dacă ne ajută Bunul Dumnezeu și strângem peste 200.000 mii de semnături online, vom putea ajunge la guvern…și acolo știu eu ce am de făcut! Va iubesc, Oana ? P.S Și abia aștept să mă atace el sau cineva că știți că eu lucrez numai cu materialul clientului…abia te aștept mizerie de jeg uman ???”, a scris Oana Zăvoranu.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrei sa te sug asa cum m ai supt tu pe mine sau mai adanc ca oricum iti trimit o oaie sa te suga sau un miel ca suge mai bine
3
0
Dute mai Muisto cine te mai trimete si pe tine la inaintare.
3
0
zdreanta zdrentelor, scursura si mahalagioaica secolului?!? sa mori in chinuri groaznice japita care ai bagat-o pe ma-ta in mormant!!! jegoasoooooooooooooooo cu aere de vedeta!!!
3
2
sa ma sugi la pula!
3
1
Abia am terminat de macelarit un pisoias ma duc sa vad ce mai face dulaul pe care l am tarat legat de masina si sa vad daca sarpele a mancat catelusul la micul dejun pe urma tai o gaina castrez un porc si trag la tinta in motanul vecinului hai s auzim de bine ca am multa treaba cine dracu mai e si parasuta asta care i o sugea lu tiganu de Pepe
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108