REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

OBIECT CIUDAT GĂSIT PE PLAJĂ, ÎN MAMAIA: PARE A FI REZERVORUL UNUI AVION!

OBIECT CIUDAT GĂSIT PE PLAJĂ, ÎN MAMAIA: PARE A FI REZERVORUL UNUI AVION!

Replica API 21 ianuarie 2017 | 13:51 1093

Un obiect ce ridică semne de întrebare a fost găsit pe plaja din Mamaia, în zona hotelului Tomis. În primă fază, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost anunţaţi de către o persoană care a dat peste obiect, în seara de vineri, 20 ianuarie. O echipă de pirotehnişti s-a deplasat imediat la faţa locului întrucât persoana apelantă a spus că ar fi vorba de un element de muniţie. Ajunşi la faţa locului, pirotehniştii au observat că obiectul era îngropat în nisip, fix în buza mării. L-au cercetat cu atenţie şi au precizat că nu este vorbe despre aşa ceva şi că ei cred că ar fi un rezervor suplimentar de avion. Cum se lăsase deja noaptea şi nu se mai putea interveni, aceştia au părăsit zona şi au revenit sâmbătă dimineaţă, 21 ianuarie, în jurul orei 7.30. Au reuşit să-l scoată din nisip şi, da, pare a fi un rezervor suplimentar. A fost transportat la ISU Dobrogea, acolo unde urmează să se prezinte nişte specialişti care să analizeze presupusul rezervor pentru a afla detalii exacte. De asemenea, şi poliţiştii vor declanşa o anchetă.

Update

"Obiectul scos din nisip în acesta dimineaţă se află în curtea inspectoratului pentru a fi pus la dispoziţia autorităţilor competente în vederea identificării precum şi pentru a stabili împrejurările în care a ajuns în mare", potrivit reprezentanţilor ISU.

IGSU a notificat Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (CIAS).

Prefectul Constanţei a discutat cu şeful ISU Dobrogea

Adrian Nicolaescu, prefectul Constanţei, a declarat, pentru "Replica" că a discutat cu şeful ISU Dobrogea, însă nu se poate pronunţa cu privire la obiect până ce echipa specializată nu-l va identifica. S-ar putea să fie vorba despre un rezervor suplimentar sau motorul unei aeronave. "Repet, nu pot să spun nimic sigur", a spus Nicolaescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
rezervorul unui avion nu arata asa. cat kerosen putea sa intre acolo? 3-4 canistre?
1
0
Este coiul lui Carjaliu de la Agigea .
7
3
In campania electorala de la locale,fagadau fiind manga,s-a cacat pe plaja si l-a ingropat,asa cum fac multe animale.se gindea ca poate o sa-i poarte noroc si prostimea i-l va vota.a fost inspirat,numai ca nu s-a gindit ca acel cacat cind va da de apa sarata,se va umfla si lumea va intra in alerta.ce vina au pirotehnistii si cei de la isu ca, UN CACAT S-A CACAT PE PLAJA?
2
7
Este coiul de rezerva al Spagoveanului . Il pusese la sare pe fundul marii si golindu-se de continut , era gata sa se ridice la cer , daca nu apareau cei de la ISU ... ALELUIA !
4
4
e o nava spatiala marca Donald Trump. daca o deschizi ies Dragnea si panarama aia de prim-ministru.
10
10
Declaratiile sunt ale ISU. Si este vorba despre un rezervor suplimentar. Cititi cu atentie!
4
2
rezervorul unui avion se regaseste in aripi, cel mai probabil este roata de rezerva a unui avion..... replica...
3
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614