REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Obsedaţii sexuali nu mai au viaţă bună la Constanţa: au început să fie „săltaţi” unul câte unul

Obsedaţii sexuali nu mai au viaţă bună la Constanţa: au început să fie „săltaţi” unul câte unul

Replica API 26 martie 2015 | 23:35 104

Gesturi obscene în Parcul Tăbăcărie

Gesturi obscene în Parcul Tăbăcărie

Mai multe persoane din Constanţa au sesizat Poliţia cu privire la faptul că pe străzi există anumiţi indivizi care urmăresc femeile şi fac semne obscene. Primul a fost prins în zona Republica, fiind vorba despre un navigator, după care au început cercetările cu privire la alte cazuri. Aici, oamenii au precizat că este vorba despre un bărbat tânăr, care se ia de femeile din Tomis Nord. A fost prins şi el. Ulterior, pe 24 martie anul curent, oamenii legii au prins un al treilea obsedat sexual în Parcul Tăbăcărie.

Poliţiştii S.I.C., la data de 24.03.2015, între orele 13.00 – 16.00 au desfăşurat o acţiune în vederea identificării persoanelor care săvârşesc infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri în zona Parcului Tăbăcărie. Cu această ocazie, în jurul orei 14.00, a fost prins în flagrant un bărbat de 37 ani, din localitatea Lumina, în timp ce făcea gesturi obscene. Persoana depistată a fost condusă la sediul I.P.J. Constanţa unde a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, iar în urma dispoziţiilor procurorului, acesta a fost audiat în caliatate de suspect, cercetările fiind continuate, cu suspectul în stare de libertate şi cu privire la alte fapte de acest gen, comise anterior şi înregistrate cu autor necunoscut. Însă, în urmă cu câteva zile a fost depistat şi individul care ar fi urmărit femeile prin Tomis Nord, făcând gesturi obscene. Acesta are 28 de ani şi a fost audiat, fiind întocmit pe numele lui dosar penal. Şi el este cercetat în stare de libertate. Ajungând în luna februarie a acestui an, pe 14, poliţiştii Secţiei 3 Constanţa au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie de 58 de ani cu privire la faptul că în cursul aceleeaşi zile, în timp ce se deplasa pe bulevardul I.C. Brătianu, în dreptul Policlinicii 2, a surprins un bărbat în timp ce se expunea public, făcând gesturi obscene. În cursul aceleeaşi zile, în jurul orelor 11.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 de către o tânără de 26 de ani, din Constanţa, cu privire la faptul că a observat pe bulevardul Ferdinand, în dreptul clădirii fostului Cinematograf Republica un bărbat dezbrăcat. În referire la evenimente au fost alertate patrulele Poliţiei Municipiului Constanţa, astfel că individul în cauză a fost depistat şi condus la sediul Poliţiei. Persoana în cauză, identificată ca fiind Adrian F., de 46 de ani, din Constanţa, navigator de meserie, a recunoscut cele două fapte comise, fără a oferi o motivaţie a gesturilor sale. În cauză s-a întocmit dosar penal şi s-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea a două infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, fiind informat şi procurorul de serviciu. După ce s-a ales cu dosar penal, bărbatul a fost lăsat în libertate. Menţionăm faptul că toţi cei trei indivizi sunt monitorizaţi de poliţişti.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218