REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ocazia unică pentru fanii serialului „Friends”! Apartamentul lui Monica și Rachel, dat spre închiriere

Ocazia unică pentru fanii serialului „Friends”! Apartamentul lui Monica și Rachel, dat spre închiriere

Replica API 15 mai 2021 | 00:00 806

Fanii serialului „Friends” pot putea închiria apartamentul în care locuiau Monica și Rachel pentru două nopți. Oaspeții vor avea parte de un tur special și își vor bea cafeaua la Central Perk.

Fanii serialului „Friends” pot închiria apartamentul în care au fost filmate multe dintre scenele difuzate. Este vorba despre apartamentul în care locuiau Rachel și Monica. Acesta este disponibil spre închiriere doar pentru două nopți.

Presa internațională anunță că fanii personajelor din „Friends” – Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Ross şi Joey – se pot bucura de două nopți petrecute în apartamentul în care locuiau Monica și Rachel. Închirierea poate începe de vineri, 21 mai.

Imobilul este disponibil spre închiriere doar pentru două nopți, 23 și 24 mai, în schimbul sumei de 20 de dolari/noapte.

Cine sunt faimoasele personaje

Monica, personajul în apartamentul căreia fanii ar putea să petreacă două nopți, este sora lui Ross Geller, bărbatul care reușește să bată recordul divorțurilor printre toți prietenii săi.

Monica locuia împreună cu Rachel Green, cea de-a treia soție a lui Ross Geller și, totodată, dragostea vieții sale. Ross era îndrăgostit de Rachel de când era în liceu. După ce a divorțat de Carol au avut o relație de aproximativ un an de zile, după care s-au despărțit.

După mai mulți ani, Rachel și Ross hotărăsc să meargă în vacanță în Las Vegas, se îmbată amândoi și se căsătoresc. Mai târziu, în urma unei aventuri de-o noapte, Rachel rămâne însărcinată. Așa se naște cel de-al doilea copil al lui Ross, Emma. Primul copil l-a avut cu un alt personaj auxiliar, de care Ross a trebuit să se despartă fiindcă femeia descoperise că era, de fapt, lesbiană.

În ultimul episod, Rachel și Ross ajung, din nou, într-o relație, care, cel mai probabil, se sfârșește printr-o nouă căsătorie.

Serialul „Prietenii tăi/ Friends” a fost filmat în anul 1994 și difuzat, ulterior, de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. „Friends” prezintă aventurile amuzante ale personajelor jucate de: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

Tur special pentru fanii serialului „Friends”

Echipa „The Friends Experience” a pus bazele unei expoziții pe două etaje, cu 18 camere pline cu obiectele și accesoriile din apartamentul dat spre închiriere și recreează scene clasice din serial.

În cadrul campaniei intitulate „The Ultimate Sleepover”, oaspeții vor avea parte de un tur special, finalizat cu o cină pe măsură. Dimineața, fanii personajelor își vor bea cafeaua la cafeneaua Central Perk, anunță Booking.com, potrivit Digi24, scrie evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102