REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ochi vineţi de Revelion. Turişti din Mangalia, luaţi la bătaie de patronul Pensiunii Ingrid din Rânca, după ce au insistat că nu vor să asculte manele!

Ochi vineţi de Revelion. Turişti din Mangalia, luaţi la bătaie de patronul Pensiunii Ingrid din Rânca, după ce au insistat că nu vor să asculte manele!

Replica API 2 ianuarie 2014 | 00:00 286

Revelion cu scandal! Distracţia din pensiunea Ingrid, la aproximativ 1 km de şoseaua Transalpina, s-a transformat în bătaie. Doi turişti din Constanţa au depus plângere la Poliţie după ce, spun ei, scandalul a pornit imediat după miezul nopţii, notează impactingorj.com. Cei 40 de turişti din Călăraşi şi Mangalia s-au luat la ceartă cu patronul pensiunii din Rânca, nemultumiţi că trebuie să suporte manelele şi dedicaţiile acestuia către prietenii lui. După un schimb de replici acide, petrecăreţii s-au luat la încăierare. În jurul orei 3 dimineaţa, Jandarmeria Montană a intervenit la faţa locului pentru a calma spiritele. Poliţiştii au deschis o anchetă, potronul pensiunii fiind acuzat de turişti de loviri şi alte violente. Angajaţii Penisunii Ingrid susţin că turiştii s-ar fi bătut între ei. Pentru lămurirea situaţiei, poliţiştii vor verifica imaginile de pe camerele de supraveghere. Câţiva turişti au vânătăi pe faţă şi spun că vor cere certificate medico-legale.

Update:

Conform unui comunicat de presă al IPJ Gorj, urmare a verificărilor la pensiune, a fost aplicată o amendă de 5.000 de lei pentru neregulile constatate la cazarea turiştilor, anunţă LINK

Verificările s-au făcut după ce un turist din Mangalia, Mădălin Corodescu, a depus plângere la Poliţie şi a fost audiat în cursul zilei de miercuri de ofiţeri ai postului de Poliţie din Novaci, după ce a reclamat că el şi cumnatul său au fost luaţi la bătaie într-o încăierare în care au fost implicaţi alături de alţi turişti cu reprezentanţii pensiunii la care erau cazaţi cu toţii, mai relatează Mediafax.

Bărbatul afirmă că petrecerea de Revelion a fost transformată de proprietarul pensiunii într-una privată, în care doi prieteni ai acestuia primeau în continuu dedicaţii cu manele, lucru pe care ei l-au dezaprobat. Turiştii, în frunte cu Mădălin Corodescu, au solicitat să le fie respectate şi preferinţele lor muzicale, mai ales că au plătit 7.200 de lei pentru a închiria trei camere pentru patru nopţi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218