REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Octavian Lohan este noul director general al Transelectrica

Octavian Lohan este noul director general al Transelectrica

Replica API 15 februarie 2012 | 00:00 215

Octavian Lohan este noul director general al Transelectrica, fostul director general adjunct al companiei precizând, la The Money Cannel, că a fost anunţat în această după amiază de decizia Consiliului de Administraţie

"Am fost confirmat în funcţia de director general al Transelectrica", a spus Lohan.

Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe Horia Hăhăianu, care a anunţat luni că şi-a depus demisia de onoare, după ce, luni seară, un comunicat al Ministerului Economiei arăta ca ministrul Lucian Bode a dispus revocarea lui Hăhăianu din funcţie.

Octavian Lohan spune că prioritatea sa ca nou director al Translectrica este continuarea politicilor companiei şi alimentarea în siguranţă a tuturor consumatorilor.

"Voi continua politica Transelectrica de alimentare în siguranţă a consumatorilor, de funcţionare sigură a sistemului energetic naţional şi cu toate vitregiile soartei privind momentele grele prin care trecem să nu afectăm alimentarea consumatorilor casnici în niciun caz...Dar, de fapt acelaşi lucru ne dorim pentru toţi consumatorii de energie electrică", a precizat Lohan.

În ceea ce priveşte decizia de sistare a exporturilor de energie electrică, Lohan a declarat pentru The Money Channel că preţutile la care alte ţări cumpără energie din România nu avantajează ţara noastră.

Octavian Lohan a ocupat în ultimii doi ani funcţia de director adjunct al Transelectrica.

sursa: newsin.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367