REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Octogenară în CÂRJE, LOVITĂ de o mașină, la Constanța!

Octogenară în CÂRJE, LOVITĂ de o mașină, la Constanța!

Replica API 15 noiembrie 2018 | 00:04 632

Un accident rutier a fost înregistrat pe șoseaua Mangaliei, miercuri, 14 noiembrie anul curent. Potrivit primelor informații, un pieton a fost lovit de un autoturism. Din câte se pare, ar fi traversat prin loc nepermis, însă aceste detalii vor fi stabilite de oamenii legii în scurt timp. De menționat este faptul că el se deplasa cu ajutorul cârjelor.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 9.50, o femeie, în vârstă de 28 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei, dinspre strada Pandurului către strada Caraiman, iar în dreptul Carrefour a surprins și accidentat ușor o femeie, de 82 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fără a se asigura. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Menționăm că nu este primul accident de acest gen, în care un pieton, care se deplasează cu ajutorul cârjelor/bastonului alege să treverseze prin loc nepermis și devine victima unor accidente rutiere. Printre exemple se află și un accident înregistrat pe I.C. Brătianu, iar în Valu lui Traian o femeie chiar a murit.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca batrana a gresit ok la 82 de ani si in carje ce mai vrei , laso mai frate sa treaca ca si cu 5 minute si 5minute mai tarziu tot acolo ajungi dar unde nu-s ochi care sunt in telefon cum sa mai vezi ce e in fata
1
0
cati dintre voi stiti ce inseamna sa ai carje ma? cati? habar nu aveti dar comentati intr una!!!! daca avea viteza legala, avea timp sa incetineasca sau sa schimbe banda ba chiar sa opreasca!! e un om in carje! si asa zebrele sunt degeaba puse, cati soferi nu au spulberat oameni pe treceri dand vina tot pe pietoni?!? sa va fut in gura de soferi de cacat care luati permise pe spaga!!!!
2
0
Jigodie esti tu ala care ai numele de mata, si coarda e mata catre te a cacat, saracieeee care esti tu... Babonu avea trecere la 10 metri, puscarias nenorocit care comentezi mancand cacat
1
1
O jigodie de 28 de ani conducea o caruta fara frana. Asa au coardele doar acceleratie si schimbator de viteza. Jegoaso daca era mata la fel procedai, sigur daca reduceai viteza batrana avea timp sa treaca dar sigur ca mai toate psihoparele bolnave de mandrie la volan ai apasat acceleratia.
4
6
N-am inteles, octogenara era in cirje sau vroia cirje? Intreb pt un unchi!
3
1
Eu sunt de parere ca isi merita soarta .. la ce viata mea mai sunt treceri de pietoni daca nu le folosesc .. asa si era in carje .. naspa .. e mai bine acum in carje si lovita de masina ?
6
6
In alta tara pietonul vinovat plateste reparatia masinii
7
5
Ba Ady tu ai luat vreo teapa de la samsari cu vreun Opel cred
4
0
Bai iar esti prostalau?!
2
0
pe acolo mereu se trece aiurea cu toate ca sunt doua treceri de pietoni in apropiere
2
0
Bai....Iar prostan cu opel face accident???
3
3
Bre asta, ce plm are treaba psd cu asta? Si apropo, in orice tara civilizata pietonul are prioritate pe trecere de pietoni, daca e prins traversand prin loc nepermis i se da o amenda de se caca pe el
7
4
Si cu carje si cu mortii lui, avea trecerea mai jos 20metrii.
8
2
si soferul si relu au dreptate. Soferita precis era cu ochii in telefon. In toate tarile civilizate pietonul are prioritate.In orice situatie ! Numai la noi nu. De ce ? muie dragnea, muie pesede !!!
6
10
Chiar ieri mi.a traversat un domn in carje exact in aceeasi zona fara sa se uite desi l.am atentionat si.a continuat drumul indiferent ca veneau masini pe celalalt sens
8
2
vina cea mai mare o are soferul, acolo e drum cu 3 benzi, prost sa fii sa nu vezi un mos in carje...ori a fot rea intentie si a dat peste el. mosu oricum crapa peste 1-2 ani....dar soferul....tr la puscarie.
7
18
Sunt de acord ca pietonii sunt necivilizati si octogenara a traversat aiurea dar tu ca sofer sa nu observi totusi ca un om traverseaza aiurea pe ditamai drumul .... inseamna ca ori esti chior ori esti prost! Ca doar n-o fi traversat strada in carje si in fuga!
17
2
Pai politia nu stie sa vada decat soferi ..dar pietoni fac ce vor trec pe unde vor ca doar li se cuvine
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218