REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Odată cu repararea gropilor din asfalt, Wagner a început şi repararea gurilor de canalizare

Odată cu repararea gropilor din asfalt, Wagner a început şi repararea gurilor de canalizare

Replica API 2 iunie 2012 | 00:00 149

La solicitarea oamenilor,

La solicitarea oamenilor,

Soluţia propusă de candidatul independent pentru Consiliul Local Municipal Constanţa, Silviu Ioan Wagner, privind remedierea gropilor şi a gurilor de canal de pe carosabil, se pare că se bucură de un real succes. "De când am început să astupăm acele gropi care reprezintă un stres continuu pentru şoferi, telefonul sună mereu. Oamenii ne cheamă să rezolvăm odată cu acestea, întrucât nu sunt băgate în seamă de mult timp, iar unele se lărgesc pe zi ce trece, iar şoferii se plâng că şi-au stricat maşinile din cauza lor. Am intervenit şi am rezolvat problema, graţie noii metode importată din Marea Britanie", ne-a declarat Wagner. Ca dovadă a faptului că nu a stat cu mâinile în sân şi chiar a pus umărul la muncă, în numai câteva zile, începând de pe data de 20 mai, au fost astupate definitiv peste 25 de gropi de pe şosele, printre care amintim două în Poarta 6, două în Tomis 1, una în Tomis 2, una pe strada Unirii, două în Tomis Nord, două în zona peninsulară, două la CET şi altele. Constănţenii nu au rămas neimpresionaţi de aceste lucrări, mai ales că desfiinţarea unei gropi de pe şosea, de circa un metru pătrat, se face în maxim jumătate de oră, folosindu-se un echipament special adus din Anglia şi doar 2 muncitori, după care traficul poate fi reluat în condiţii normale. "Iniţiativa mea a fost salutată de constănţeni, deşi, iniţial, aceştia s-au arătat neîncrezători în această metodă rapidă care i-a scăpat de gropile care îi stresau zilnic. Dar după ce au văzut rezultatele, au venit şi mi-au strâns mâna. Am anunţat că acest echipament, modern faţă de cele de până acum, va fi dat în folosinţă Primăriei Constanţa", ne-a mai declarat Wagner.

Gurile de canal nu mai sunt o problemă pentru şoferi

Vineri, în jurul prânzului, independentul a început şi campania de reparare a gurilor de canalizare de pe şosele, cele ale căror capace sunt mult sub nivelul carosabilului. Astfel, vineri dimineaţa, au fost rezolvate primele 5 astfel de guri de canalizare, printr-o metodă destul de simplă. "Am măsurat distanţa iniţială dintre rama fixată în asfalt şi capacul propriu zis de canalizare. Era o diferenţă de mai bine de 2,5 centimetri, ceea ce înseamnă un stres pentru şoferii care trec peste aceste capace. Am găsit o soluţie simplă pentru această problemă, constând în montarea unui distanţier metalic sub capac, care îl va aduce la acelaşi nivel cu asfaltul. Astăzi am rezolvat în paralel guri de canal şi gropi în asfalt, urmând ca în zilele următoare să continuăm activitatea peste tot în Constanţa. Vreau să elimin tot stresul de care au loc şoferii, pentru că aceste găuri în asfalt încep să te obosească la un moment dat, pe lângă defecţiunile pe care le provoacă autoturismelor, ceea ce înseamnă bani cheltuiţi", ne-a mai declarat candidatul independent pentru Consiliul Local Municipal Constanţa de la poziţia 16 de pe buletinele de vot, Silviu Ioan Wagner.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218