REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

"Odiosul" Palaz s-a prezentat la biroul prefectului cu mai multe cutii: "Împachetează şi pleacă!"

"Odiosul" Palaz s-a prezentat la biroul prefectului cu mai multe cutii: "Împachetează şi pleacă!"

Replica API 18 martie 2017 | 00:05 475

La şedinţa de Guvern de ieri, anumiţi socila-democraţi, dar nu numai, au stat cu sufletul la gură, în aşteptarea schimbării prefectului de Constanţa! Nu a fost să fie. Schimbarea prefectului Adrian Nicolaescu cu un pesedist a fost puţin amânată, dar, chiar şi aşa, unul din "duşmanii" actualului reprezentant al Guvernului în teritoriu, Claudiu Palaz (PMP) dă semne că nu mai are răbdare! Acesta s-a prezentat la uşa biroului prefectului cu mai multe cutii, dar şi cu mesajul: "Au mai rămas puţine zile, împachetează să pleci". Palaz, care este vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a dus şi un aspirator în respectivul birou, cu îndemnul să se facă şi curăţenie!

Nu este prima dată când Palaz cere "debarcarea" prefectului. Amintim că în timpul codurilor de vreme rea, Palaz a tot insistat să fie demis prefectul, iar la o şedinţă i-a adus acestuia Aspacardin, după ce Nicolaescu s-a plâns că îl ia durerea de inimă din pricina vicepreşedintelui Consiliului Judeţean.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Palaz ii odios,vai dar sinteti eleganti.A intrat in politica sa nu o mierleasca de foame saracu si acum se da in stamba.Asta e daca constanteni is putini la minte si voteaza asa kkti.Isi merita soarta.Era pe ce sa depuna dosar de ajutor social dak nu ii iesea cu asa zisa reprezentare.Omul ii oportunisf sj atiit.Nu a facut nimic pt nimeni si nu va face bugetul statului il intretine.Poate are ceva handicap la mansarda ride timp tremura capul cind vb.Posibil sa aiba probleme neuro.
1
0
odiosul,regurgitatorul,execrabilul,bugetarul sarac,facatorul de nimic,bagatorul de seama pe banii publici si si si tot asa sa continuam cu acest nimeni in drum.dar de sluuuugi si sluuugi slugoi ai marelui bas.
0
0
Palaz cine ii acest Palaz.Un facator de nimic platit din bugetul municipalitati.Un nimeni in drum cu tot cu al lui mentor Baaas.Munca in privat cred sa il deranjeze foarte.Sia propus sa leneveasca in buget si sa argumenteze cu un pic de circ.
0
0
are o gramada de probleme de serviciu in functia pe care cu dezonoare o ocupa, dar el se tine de circ. la Globus baiete este locul tau.
5
0
Un papitoi........Numai circ si altceva nimic.
9
0
Chiar nu isi da seama cit de penibil este?
8
0
Si, si, adica cu furatu a invatat de la chioru sef si astfel poate primi un futai pe merit, dar numai in gura !
5
1
Orice dobitoc poate intra oricand in prefectura din Constanta? Cine ii da amenda?
11
0
Pentru ca suntem in post dumnezeu sa ai dea ceea ce merita!
10
0
nu mai zici nimic de terenurile ce ti le-am dat spaga?
10
0
Un om de nimic este acest Palat.
11
0
jigodia asta de oaie capiata moare de oftica ca nu mai este el mare smenarpe judet si muist la cotroceni :Nu fi suparat mai sterarpa pu... , cere si ti-se va da muie de la noi !
13
0
asta nu este ala care reclama la politie site-ul cu bufnita vesela sau asa ceva?
8
0
Un grasut cu aia mica, care cind se ducea la iubit inghitea cite o pastila.Ghici ghititoarea mea, cine crezi ca era?
13
0
Palazu mic vrea si el sa faca ceva si nu stie ce si nu stie daca are voie.
10
0
Daca ati vazut un nebun pitic, gras si care behaie, sa stiti ca a evadat de la spitalul de psihiatrie. Raspunde la numele de Iorga. Sunati urgent la 112.
22
0
Palaz este un parvenit care a furat in toate functiile pe care le-a avut si nu s-a inteles cu Nicolaescu la vreo smecherie asa ca vrea schimbarea?!
14
0
Pascale fura motorina din port!
1
0
Nicolaescu nu este prefect este sluga PNL-ului ce puIa mea mai cauta acolo daca au pierdut alegerile!? Uuuuu
2
11
Mu1stul de Stroe face carti ordinare ii trimite sageti pe talamba de la CJ si pe coarda de Dontu la inaintare... Stroe, mai baiatule, mai Felix potolestete ca iti vine randul...
7
3
Tara arde si palaz...se piaptana...chiar nu stiu pe cine mai poate prosti acest om...se pare ca-s multi...de vreme ce este vicepresedintele consiliului judetean constanta...da-tii un brat de fan sa pasca...
10
0
Ti-ai scris ba numele pe cutii? Cu toate titlurile? Vacar
12
0
Mai Palaze, mai inscriptionezi tu masinile institutiei ca atunci cand iesi beat afara din carciuma sa-ti gasesti masina ? Vezi sa nu nimeresti din greseala intr-o masina a lui Kovesi pentru ca le-a inscriptionat recent cu PMP pentru a va atrage in cursa. Ati makedonizat Constanta si acum va baga la parnaie pe capete ca nu mai puteti sa inapoiati banii la banci din cauza afacerilor voastre mizerabile. Mai aveti si alte solutii decat la parnaie, de exemplu Balena Albastra sa fie cu voi !
14
0
Tare cretin si grobian este acest specimen, Palasz
12
0
SIE isi face un mare deserviciu ca il sprijina pe limbricul asta...
20
0
palaz acelasi mitocan
25
2
Trebuie sa isi dea demisia. Nu a putut gestiona bine nimic din ce are sarcini de serviciu ca prefect. Incompetent e putin spus. Mai bine s-ar pensiona. Palaz a pus punctul pe i. Daca ar reveni el ar fi mult mai bine.
5
24
Tov asazis prefect, imperfect, da-ti demisia pt ca nu meriti sa mai stai acolo. I-ati si latraii cu tine.
2
20
Daca este un comprtament de politician cu carte....curata mahala ca la colt de piata!!!
17
3
asta este cel mai cretin, nu pot sa-i spun om , cei mai cretin animal pe acest pamant ca si idiotu de basescu ! Jigodii mai mari , mai curve nu cred ca mai exista pe pamantul asta !
32
2
Se fac angajari la circ!
43
3
Este si cazul, ca prefectul incompetent sa se care. Felicitari dl Palaz
4
43
sa chemi presa sa dea stire asta, inseamna ca ai un IQ pentru care nu cred ca ai putea fi invidiat.Mult succes cu epava voastra numita PMP.
44
1
circ ieftin! desi pe fond are dreptate sa fie nemultumit. putina rabdare, schimbarea va veni dar viitorul pervenit oricare ar fi el nu va fi tot din aceeasi specie?
18
3
Pt cetatean: pai are treaba, ca spera sa ajunga prefect Brailoiu, nasul copiiilor sai, sa mai fure cum furau impreuna pe vremuri
27
4
Psihopat e Palaz asta. Dati-i un calmant!
46
2
A ajuns limbricul ala de palaz sa aibe glume in program
43
2
Palaz, vai steaua lui, excroc de joasa treapta trista... nimic nu e suficient de josnic, cit Palaz sa nu fie dispus sa comita...
44
2
Palaz,cel mai smecher Prefect !
7
43
Aveti grija la cablu este de pus in priza nu dupa gat ca in ultimul timp toti isi pierde cate o functie ,avere ,furaciune si face gesturi extreme acum psd isi pune in scaune dictatorii noi care face si mai praf orasul care deja este o ruina .
17
1
ce treaba are palas sa ceara destituirea prefectului ? Ca doar nu o sa fie vreodata prefectul de la pmp ?
44
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614