REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Oferte turistice ce conţin şi PACHET DE NUNTĂ. Cât costă nunta în Grecia, fără furatul miresei

Oferte turistice ce conţin şi PACHET DE NUNTĂ. Cât costă nunta în Grecia, fără furatul miresei

Replica API 30 mai 2013 | 00:00 2559

Ultima modă printre cuplurile tinere care vor să se căsătorească într-un mod diferit, altfel decât au făcut-o părinţii lor, este cumpărarea unui sejur în străinătate care să conţină şi pachet de nuntă. Singurii care s-au gândit la acest tip de pachet turistic sunt grecii. Aceştia promit să se ocupe în detaliu de toate pregătirile pentru nuntă. Doar furatul miresei nu este prevăzut în pachetul turistic. Nunta va costa poate un pic mai mult decât în ţară şi decât un pachet turistic normal, dar tinerii se vor mândri cu o nuntă unică printre multe cunoştinţe. De asemenea, cei ce se vor ocupa de eveniment promit că mirii vor fi trataţi regeşte atât în timpul ceremoniei, precum şi după, respectiv în luna de miere. Ţara ai cărui hotelieri s-au gândit să combine vacanţa cu cel mai important eveniment din viaţa multor cupluri este Grecia. Astfel, agenţiile de turism din România propun pachete turistice care conţin şi pachetul de nuntă. Cei care cumpără astfel de pachete sunt scutiţi de febra pregătirilor de nuntă ce includ biserică, acte, aranjamente florale, transport, martori, domnişoare de onoare...etc. În plus, în Grecia, ceremonia poate fi organizată, la cererea mirilor, în cadru natural, mare, munte sau pe vaporaş.

Destinaţii de nuntă

Pentru cei ce vor să ajungă în faţa altarului, staţiunile romantice din Creta, în special Agios Nikolaos şi Elounda sunt specializate în nunţi şi scapă de orice griji viitoarea familie. Alte destinaţii unde turoperatorii propun în pachet nunta sunt Rhodos şi Zakynthos. Cuplurile care vor să intre în rândul lumii printr-o vacanţă nu trebuie decât să se ocupe de îmbrăcăminte şi să fie prezenţi. "Un consultant se ocupă de toate detaliile: documentele legale, ceremonia civilă şi religioasă, decoraţii, şampanie şi dulciuri greceşti. Gazdele hotelurilor tratează regeşte însurăţeii, le asigură muzică, cameră gratuită pentru pregătiri, masaj de relaxare înainte de nuntă, mic dejun la pat după nuntă, precum şi un cadou-surpriză", a spus pentru RTV.NET, Cosmina Vladu, reprezentant Prestige Tours.

Cât costă nunta în Creta

Cuplurile care vor să se cunune în Creta trebuie să scoată din buzunar în jur de 4.000 de euro. "Un cuplu a cumpărat un pachet de nuntă pentru Creta şi a plătit 1.850 Euro. Au avut incluse următoarele servicii: ceremonia de nuntă pe plaja hotelului Daios Cove din Agios Nikolaos cu vedere la mare, buchetul miresei, butonierele mirelui şi aranjarea meselor pentru ceremonie, fotografii (album cu 50 de fotografii color), o sticlă de vin spumant grecesc, doi martori pentru ceremonie (greci), muzică, asistenţă pentru realizarea actelor necesare, taxele pentru realizarea acestor documente, precum şi supervizor în timpul ceremonie", a amintit Cosmina Vladu. La preţul pachetului de nuntă se adaugă şi preţul sejurului. "Un sejur la Hotelul Daios Cove pentru două persoane costă de la 2.554 de euro pentru două persoane. Preţul include cazare în cameră dublă cu vedere la mare, transportul cu avionul, transferurile, 8 nopţi cazare cu mic dejun (pentru plecarea din 4 iunie), asistenţă turistică, asigurare medicală şi storno", a adăugat Cosmina Vlad, conform rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614