REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

OFICIAL: Cuptorul cu Plăcinte, ÎNCHIS pentru 6 luni

OFICIAL: Cuptorul cu Plăcinte, ÎNCHIS pentru 6 luni

Replica API 27 iunie 2017 | 00:44 831

Este oficial! Cuptorul cu Plăcinte din Satul de Vacanţă a fost închis pentru jumătate de an, urmare a gravelor abateri constatate de reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. A fost emisă decizia cu numărul 5/26.06.2017, de către Regionala Galați, prin care s-a dispus "sancțiunea complementară a închiderii temporare a unității pe o durata de 6 (șase) luni, începand cu data comunicarii", în cazul S.C. PELEHRA S.R.L.

C.C.

Citește și

https://www.replicaonline.ro/amenda-record-pentru-cuptorul-cu-placinte-peste-20-000-de-euro-322773/

https://www.replicaonline.ro/cuptorul-cu-placinte-continua-sa-functioneze-administratorul-ignora-toate-autoritatile-322724/

https://www.replicaonline.ro/control-la-cuptorul-cu-placinte-conditii-groaznice-administratorul-a-fugit-322499/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca se va redeschide ,nu cumparati deloc de la Cuptorul cu Placinte.Asa trebuie procedat cu toate localurile care isi bat joc de consumatori.
0
0
Si daca prind cativa maidanezi,micii sunt gratis,chiflele si mustarul le aduceti voi.Profitul se va obtine din pretul medicamentelor in urma tratamentului
2
0
Daca se va redeschide ,nu cumparati deloc de la Cuptorul cu Placinte.Asa trebuie procedat cu toate localurile care isi bat joc de consumatori.
7
0
Stimati clienti ! Dorim sa va informam ca in curand vom deschide sub numele de "La Gratarul cu Mici" unde micul va costa 40 de bani ! Mustar si chifla inclusa in pret ! Va asteptam cu MIC cu mare !
1
3
Dau fuguta la vecinii!..
0
1
Dragii mei consumatori, in max 1 saptamana vom deschide sub o alta denumire si pe o alta firma. Si mititelul va costa tot 50 de bani.
3
6
E posibil sa deschizi pe numele cuiva o firma care ar functiona tot acolo..Cum reuseste omul ala daca ii inchide activitatea sa plateasca amenda? Ce se intampla cu carnea stricata...sigur a fost incinerata sau o papam cativa metri mai incolo? Erau totusi sute de kg
8
0
Excelent. Trebuie luate la control toate restaurantele si autoservirile din Mamaia si Satul de Vacanta, toate sunt infecte cu mancare de anul trecut. Disperati si lacomi dupa castig.
12
0
E binevenita aceasta oprire de activitate.Cumparatorii fideli care au consumat mici cu pedigree au timp mai mult sa digere si lesa!
9
1
ait de putin,sa ne amintim ca la colectiv au murit 64 de persoane,a cazut un guvern,un primar,broscoiul asta de makidon poate a omorat mult mai multi de atit,de-a lungul activitati,doar nu credeti ca au fost alte conditii si apoi dupa anul nou poate sa lichideze pe mai departe,este corect ca acest terorist sa mearga mai departe,eu zic ca nu
8
2
Cine va pune sa mergeti in tigania de mamaia si sat vacanta? Sa ramana singuri aia care au construit bloc langa bloc pe spatiile verzi si in parcari si sa dea faliment.Prosti sunteti voi ca le faceti vanzare.
19
1
Japca peste tot. Pe unde te duci e jale , Mamaia sau Satul de Vacanta. Asa ca plecam in alte parti ale lumii.
12
3
makidonian pie
13
1
ce ravase mai ce nu va convine? bine v a facut ca mizeria aia trebuia sa o mancati voi cu tot neamul vostru. trebuia inchis de tot sa va saturati. ca pe unde am mers pe litoral numai imputiciuni. bravo OPC. faceti curatenie la sange ca nu venim in concedii sa ajungem la spital sau mai rau!
21
1
Am vrut sa facem placinta ,,poale - n brau,,dar nu ne-a iesit si am facut apoi o mare placinta ,,poale-n cap ,,cu OPC-ul .Nadajduim, ca dupa 6 luni vom invata sa facem placinta cu ravase in euro care sa ne scape de OPC.
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218