REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Oficial, de la DIICOT! Rafte și acoliții săi livrau droguri în Constanța, București și Prahova. Video

Oficial, de la DIICOT! Rafte și acoliții săi livrau droguri în Constanța, București și Prahova. Video

Mirela PASCAL 26 septembrie 2022 | 21:20 19534

Afaceristul constănțean Daniel Rafte a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc. Decizia a fost luată sâmbătă 24 septembrie, de judecătorii din Prahova. Iată că procurorii DIICOT au transmis modul în care Daniel Rafte a acționat și unde ajungeau drogurile. 

Așa cum era de așteptat, afaceristul Daniel Rafte,  arestat preventiv sâmbătă, 24 septembrie, pentru trafic de droguri de mare risc, a contestat măsura luată de Tribunalul Prahova.  Daniel Rafte a depus două contestații la Tribunalul Prahova. Una pe 24 septembrie, și una luni, 26 septembrie.  Instanța încă nu a stabilit un prim termen de judecată pentru analiza contestațiilor.

 

Rafte și acoliții săi livrau droguri în Constanța, București și Prahova

Între timp, Replica a aflat cum s-au derulat evenimentele sâmbătă, 24 septembrie. De precizat că în dosar mai sunt cercetați alți trei indivizi. Astfel, la datele de 20 și 23 septembrie 2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pentru 24 de ore a 4 inculpați cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu, fără drept.

Potrivit procurorilor, în perioada martie-septembrie 2022 inculpații au comercializat droguri de risc și mare risc către consumatori din municipiul București și județele Constanța și Prahova. Măsurile au fost dispuse după ce, la data de 19.09.2022, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au prins în flagrant, în județul Constanța, pe unul dintre inculpați, după ce a achiziționat o cantitate de metamfetamină. La data de 20.09.2022, organele de cercetare penală au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, în București și în județul Constanța, activitatea fiind urmată de audierea a 26 de persoane. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea pentru 24 de ore a 3 inculpați, iar în cursul zilei de 21.09.2022 a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, a celor trei inculpați. În data de 23.09.2022 a fost depistat, audiat și reținut un al patrulea inculpat, față de care, la 24.09.2022, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova a dispus măsura arestării preventive. Activitățile judiciare au fost efectuate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și jandarmilor Grupărilor de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești și „Tomis” Constanța. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Video:

Rafte, colecționar de dosare penale

Daniel Rafte este și colecționar de dosare penale. El este dezvoltator imobiliar, dar ar deține și un parc auto situat pe Bd. Aurel Vlaicu. În vara anului 2020, Rafte s-a ales cu un dosar penal instrumentat de Parchetul Judecătoriei Constanța, pe motiv că a continuat executarea unor lucrări după dispunerea opririi acestora de către organele de control, fiind cercetat pentru infracţiuni la alte legi speciale. Rafte mai are un dosar penal pentru șantaj. Daniel Rafte i-ar fi vândut un autovehicul unei persoane, parte vătămată în cauză și, pentru a recupera suma de 100.000 de lei plus TVA, a trecut la acte de huliganism. Mai precis, Rafte ar fi terorizat persoana în cauză, șantajând-o și amenințând-o cu moartea. Procurorii DNA Constanța au intrat pe fir, iar acum Rafte urmează să ajungă în fața judecătorilor.

Daniel Rafte este și nașul de cununie al Adelinei Pestrițu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragi cetateni cel mai Mare colaborator si informator sifon adica este Petre Frumuselul si cu colegul lui Dorel de la medgidia toti care au fost arestati cu droguri sunt dati de iei in speranta ca vor ramane lideri pe piata sunt cele mai mari sifoane din oras Dorel a avansat chiar vindea la gram acum vinde doar cantitati mai mari Dorel sper ca declari lu Petre ce mai cumperi blat de la ce se confisca nu de alta dar asta care e invidios pe toata lumea e in stare sa iti faca 16 el tie rabla asta de om Petrica sa nu uiti un lucru la nimeni nu ii este frica de tine esti o epava care ATENTiE nu este gluma umbla cu TAMPON care folosesc femeile la ciclu il are NON STOP la C U R nu este gluma si el si. Celebrul Gabi Liutic care se viseaza Ender dar uita ca suntem in 2023 si el vb ce facea el pe vremurile alea va spun eu NIMIC se umfla pe faptele la alti ca si el are TAmpon la Fundulet nu e nici o gluma si nu in ultimul celebrul PIKi catelusul care toata viata a avut stapan acum la batranete il are pe Pettrica zis Frumuselu bulangiule sa te tii bine sa il iei pe Preftu in brate. Ca stii ca dormeati amandoi dezbracati in pat complet si va luati in brate sa nu uiti asta nu apuci luna august stii foarte bine ca esti cel mai mare sifon si invidios bine ca si vandut casa ca numai aveai doua de 1 leu ce este pt tine e pus deoparte sa speram ca o sa poti sa mananci cu paiul ca acum doar tragi Cristal cu paiul acum ti sa terminat tot sa fii atent pe unde. Mergi sa nu te dai iar racit ca atunci cu arsen impuscatul ai stat in casa 3 luni
0
1
Sa iasă gunoiul ăla de la pârnaie ....cand am sa-l chem eu
1
0
Petre sa despartit de mine ptr un calugar de la mănăstirea unde sa mutat de ceva timp el Mai lăsat sa ma reguleze Marius Pitbul , prietenul tau, nu ai făcut nimic de frica lui Pitbul ca te bate Ești un cățel fricos , mai obligat sa-i fac reclamație de VIOL Esti un ratat, un mare TRAFICANT DE DROGURI, Cristal și Cocaina, ești ultima speța de drogat , tia mâncat creierul Amfetamina
2
1
Isi intră in treaba cele 2posterite..madalina si aurica
1
0
PIKI CEL MAI SARAC INTERLOP!! Si fata de grujbar! Le stie pe toate si nu stie nimic! Are el o vorba ,, garantez eu” cu ce baa saracule!!
6
0
PIKI SI CU PETRICA FRUMUSELU LE A FACUT SIFONEALA HAHAHA.S AU ARS INTRE EI JMECHERII P..LII
3
1
Sa va dau la toți sifonarii la m..ie
0
2
Ce tot vb aici de toate saraciile posibile, toti datori vanduti la prieteni, dar ei pozeaza in smecheri si oameni de afaceri. Din cauza asta fac infractiuni sa scape de datoriile care le au fiecare,Stefancu plin de datorii la toti prietenii care i-a avut pe linga el de ani de zile, de la toti a luat bani Tocia la fel, Antohi rate si leasinguri la masini, si bani de la camatari, Rafte la fel ingropat in datorii.. Ce smecheri sunt astia?Niste gunoaie ale societatii care traiesc pe linga lumea buna,dar pozeaza in barosani. Niste zdrente de oameni, sifoni ordinari, p***e ale societatii care-i conduc nevestele, iar ei se f..t in c..r. Ce tot discutati de bulangii astia, gay ,
13
8
NAS CU SOCRUSU la sifonat pe Marius PITTBUL si pe RAFTE
3
2
Sa-mi ...ti p...la si mie si lui Petre Sunt prea smecher pentru voi, sa ma faceti doar din vorbe, din sifoneli.
1
6
Ocolitii lui rafte sunt TOCIA,STEFANCU, ANTOHI, sI MULTI ALTII CARE FAC TRAFIC DE DROGURI SI DE TIGARI Toate nenorocirile astea se fac in garajul lui Stefancu de la agigea. Se ocupa si de trafic de tigari nu numai de droguri, Toata lumea stie ca au o fabrica de tigari clandestina la medgidia, si ca transporta cu camioanele lui Antohi in strainatate si in tara. Toti sunt miste infractori , nenorociti de oameni care vand droguri
9
5
Fii tare Dani, nu ti-e frica, scapi tu si de data asta. Noi sa fim sanatosi, ca cîinii latra, dar nu musca si cand ploua, intra-n cusca. Cu ce ai pe drrapta, iti faci libertatea si mai ai si de talente! Hai,va pupa Gyksy!
6
7
Puțină răbdare că va leaga Albert pe toți și pe așa zis fisu Gheorge.....
1
0
A scăpat pionul de Gabi Liutic de datoria pe care avea sa i-o dea lui pitbull ! Hahahaha !
7
4
Și noi ăștia a lu oaie .....vindem liniștiți că va sifonam pe toți
3
3
Petre Frumuselul si Piki , va astepta fratele vostru , aveti paturile rezervate gest din partea mea ca mi ai dat-o pe Floarea sai sparg ghiveciul , aici ti-l sparg si tie
6
5
Cum e Mariuse sa faci măgarii ? Uite ca și primit și tu una de la mine .
3
4
Io hiu marus de la Tulcea avea marfa buna machidonu eu luam de la el pacat…își f*t*u maicul…îl acatara alacsitii fu** i mama lor
3
9
Rafte, Gima... au facut liceul Economioc 2, cel destinat persoanelor cu dizabilitati da'... ei nu aveau nicio dizabilitate. Sau poate ca fiind din etnia m******n, reprezinta un handicap??
13
11
Bine Dany, ai ajuns interlop! Brava la tine!
20
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614