REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

OFICIAL depre perchezițiile din Constanța: a fost descoperită o cultură de canabis! VIDEO

OFICIAL depre perchezițiile din Constanța: a fost descoperită o cultură de canabis! VIDEO

Replica API 20 februarie 2020 | 14:00 407

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța au descoperit o cultură indoor de canabis, în urma unei percheziții domiciliare efectuată pe raza județului Constanța.

Mai exact, la data de 19 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza orașului Murfatlar, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit faptul că la domiciliul bărbatului în cauză, de 31 de ani, ar fi fost deținute documente contabile ale unei societăți comerciale administrată de acesta și care ar fi fost folosite într-un circuit financiar fictiv, de tip fantomă.

Astfel, polițiștii au identificat o cultură indoor de canabis, instalații și dispozitive de iluminat și irigat a acesteia, 22 de recipiente cu fertilizatori pentru canabis, un cântar de precizie, un laptop, 3 telefoane mobile, fragmente de substanță vegetală uscată cu miros specific, precum și documente și înscrisuri utile cauzei.

În urma probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Constanța.

L.I.

Citește și: DESCINDERI la Constanța, în urma disjungerii dintr-un dosar instrumentat de polițiștii din port!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vad ca erau plante bine ingrijite . Trebuiea sa puna ghivecile la geam cum puneau tarani inainte muscatele . Gluma , gluma . A luato rau lumea . Cel putin in constanta este jale mare . Foarte multi sunt care vand droguri de tot felu si consumatori tot mai multi de la o zi la alta . Cred ca politisti nu mai pot controla situatia . Daca nu se vor lua masuri urgente , 1 din 3 va deveni consumator de droguri . Bagati la puscarie acesti nemernici care vand moartea la plic . Condamnati la ani grei nu 1 sau 2 ani ca pana acum
0
2
Papacostea Alexandru mi a zis ca are salariul mic si se apuca iar de vandut droguri de mare risc ca nu i mai place sofer pe distributie
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614