REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

OFICIAL Emil Boc a fost validat drept candidatul PNL pentru un nou mandat de primar în Cluj-Napoca

OFICIAL Emil Boc a fost validat drept candidatul PNL pentru un nou mandat de primar în Cluj-Napoca

Replica API 22 februarie 2020 | 00:00 354

Colegiul Director Județean al PNL Cluj a validat, vineri, candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca la alegerile locale din vara acestui an.

Președintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că experiența lui Emil Boc este apreciată și la nivel european.

„Am validat 28 de candidaturi la funcția de primar, printre care și a celor de orașe și municipii din județul Cluj. Astfel, la Cluj-Napoca a fost validată candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar și nu am nicio emoție în privința sa, deoarece faptele sale vorbesc. Sunt convins că Emil Boc va fi confirmat de clujeni în funcția de primar după alegerile locale, în condițiile în care experiența domniei sale este apreciată și la nivel european, dovadă stând intervențiile sale de la PE, la nivelul Comitetului Regiunilor. De asemenea, nu am nicio emoție în ceea ce privește viitorul Consiliu Local al municipiului Cluj-Napoca”, a spus Buda.

Acesta a subliniat că au mai fost validate candidaturile actualului primar liberal din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a primarului din Huedin, Mircea Moroșan, și a primarului Cristian Matei, din Turda, edil ales în 2016 pe listele PSD, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bunicul asta nu are nepoti de plimbat, de dus la gradinita, sa le spuna povesti de noapte buna?Sa fie util familiei !
0
2
Prostilor !A fost omul de paie al lui Basescu !
3
4
bai romane ti-a facut autostrada omul asta fara caracter.pupa-l in cur .sa vina la mangalia si-l votez, fac si frauda cu buletine daca pot
2
1
Clujul cel mai scump oras din Romania, sa fie reales la Cluj si batut in cuie acolo piticul atomic, daca vine la Constanta in locul lui FagaBou se alege praful de noi nu de ei, de clujeni, asa ca, ramai acolo taica Boc, stia tac-tu de ce-ti dadea cu oul in cap, sa-ti vina mintea la cap. dar, esti ca o libelula, tot ce zboara bagi in gura.
3
7
Prim-Ministru, nu Presedinte! Din pacate, prea multi romani sunt in aceeasi eroare in care va aflati si dv. A fi Presedinte este mai mult o functie onorifica, politica externa si cam atat, poate sa fie Presedinte si Hagi ptr ca nu conteaza! Functia de prim-Ministru conteaza ptr ca este EXECUTIVA! Si ca sa priceapa si ciumatii rosii pizdisti, le transmit deja traditionalul: MU!E P5D!
9
4
Boc presedinte!
5
4
Un papitoi, un om faa caracter, a facut base ce a vrut cu el..cu ce l o fi agatat asa rau....
6
6
Vin-o si candideaza la PRIMARIA CONSTANTA si dai lectii lu fagaBOU cum se conduce un oras
9
7
Vad ca procurorii se tem sa se apropie de piticul atomic... Pana cand?
11
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218