REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° ConstanÈ›a Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° ConstanÈ›a Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

OFICIAL! Grindeanu a anunţat ABROGAREA ordonanţei

OFICIAL! Grindeanu a anunţat ABROGAREA ordonanţei

Replica API 4 februarie 2017 | 06:03 447

Premierul Sorin Grindeanu a făcut marele anunţ: "Mâine (duminică - n.r.) vom face în regim de urgenţă o şedinţă pentru abrogarea acestei ordonanţe (cea privind modificarea codului penal - n.r.)".

"Am luat, după aceste zile, câteva decizii. Prima, mâine vom face în regim de urgență o ședință de guvern pentru abrogarea acestei ordonanțe. (...) Nu vreau și nu doresc să dezbinăm România. (...) S-a creat un clivaj în societate", a declarat premierul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va fut femeile direct din Maldive
2
1
Ce faceti basinosilor ati plecat de la Cotroceni dupa o ora si acum veniti sa va luati tainul de la livache dinti de zmoala? Stati acolo ca vi s-au marit pensiile cu 3,5% iar energia electrica s-a marit cu 300%. Asta da democratie.
1
0
Grindeanule si dragnea. La cati suntem in spatele vostru voi ati dat inapoi din cauza unor prosti manipulati de sefi straini. Pe bune unde este sangele ala de roman care se batea cu turcii si ungurii. Acum ne batem cu corporatiile!! Grindeanu si Dragnea inca un pas inapoi si o ajungem toti niste slugoi ai Ue. Nu ca nu am fi...
3
2
Bataia de joc a secolului! Dragnea si Iohannis stiau! Ne-au lasat sa protestam ca prostii! Intreaga Ordonanta 13 a produs efecte din noaptea publicarii!
1
0
La munca putorilor!
1
4
Doar 1000 de bosorogi au putut sa scoata psdul ? Raja si mai cine ? Nu vad nici un directoras de la raja pa protestul pentru sustinerea guvernului .
5
2
O sa crapatii voi k dumnezeu o sai ajute sus guvernu grindeanu o sa fim acola sa va sustinem sa nu va lasati din cauza unui neamnt fara singe de romin
4
4
E FOARTE GREU CU ACEST POPOR PLECAT IN ALTE TARI..LA ALEGERI ANTICIPATE VOR VOTA TOT AMARATII CU 400 DE LEI PE LUNA, TOT NEVOIASII CARE ASTEAPTA UN LITRU DE ULEI....SUNTEM O TARA DE NECAJITI NU AU SARACII NICI BANI DE PAINE....ASA NE TREBUIE!
2
4
Corect. Si apoi dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipate. La puscarie cu toti politicienii penali!
9
6
Acum le cerem DEMISIA GUVERNULUI!
10
7
Postaci propagandisti de ambele parti!
1
11
ptr toti fanii Guvernului : CRAPATI DE CIUDA !!! ati votat niste hoti penali. Dupa ce bagi in casa un hot, el fura si il prinzi , ESTI CRETIN SA IL PRIMESTI IN CONTINUARE ??? DACA DA, ESTI FAN PSD PENTRU CA AI PREIERUL SPALAT, SAU ESTI UN HOT LA RANDUL TAU SI TE AVANTAJEAZA POLITICA FACUTA DE CORUPTI. MOJE PSD &CO. PUPATI PROTESTATARII PE RAH_ATUL DE PE TALPA
10
6
Bine ca Iohannis nu se poate inmulti.. E suficient un singur onanist care sa distruga tara. Daca tot legea e pt toti, atunci sa plateasca si el si carmencita lui pt toate furturile
4
11
Nu mai este credibil
10
3
Sa vina Ciolan 2 la butoane? nicio anticipata, ati cerut abrogarea acestei ordonante, o aveti, la revedere
4
10
voi ati votat pentru imbuibarea borfasilor la schimb cu pungile cu pomana care sa va umple matul. pensionari pomangii, idioti, tigani si asistati sociali.
9
4
IN STRADA!! SI NOI SUNTEM ROMANI!!!PENTRU CE AM VOTAT DACA NU LUPTATI PENTRU VOTUL NOSTRU??
5
14
Oficial ! Noi cerem demisia ciumei rosii , apoi , alegeri anticipate !
15
7
guvernul psd trebuie sa plece suntem scarbiti de acesti hoti care au saracit tara .Mizerabili
14
5
Citesc si ma minunez cati oameni prosti sunt in tara asta! Oare pupincuristii psd-isti de mai jos chiar cred ca acest guvern de cacat nu mai poate de grija detinutilor si de conditiile din puscarii? Pai in cazul acesta sunteti cretini irecuperabili!!!
12
6
PSD in strada legal! Nu pleaca acasa decat cu presedintele tradator sub brat. Alegeri prezidentiale anticipate. Alegem presedinte patriot. Romania se dezvolta. Noi traim bine.
6
15
Pesede,mesede,nu mai conteaza. Conteaza ca actualul guvern,din ziua in care a inceput sa lucreze,a mai dat inapoi ce au jecmanit ceilalti,dobitocii si gangsterii de dinainte. Cu ordonanta curului au dat-o in bara,trebuia data mai tarziu,atunci cand restul problemelor at fi fost rezolvate. Manifestantii,sunt nevinovati,niste oameni carora le-a fost lene sa se informeze si au urmat strigatul propagandei securistoide. Asa au iesit si germanii cu aplauze,sa sprijine ascensiunea lui Hitler,ca apoi sa planga ca prostii.Si asta cu ciumele colorate e de porc.Basistii au fost de rahat dar nu rosii.....
8
9
Pai poti sa iesi tataie in strada fara cadru si insotitor ? Pai iar te intrebi ce cauti acolo ca uiti. Sti cum va catalogheaza tineri psdisti ? CARCASE ! Asa sunteri trecuti la ei in liste. Asa ca atunci cand va hotarati sa iesiti in strada vedeti pe cine va bazati pentru intoarcere. Sanatate ! Apropo, Grindragnea asta nu se simte sa-si dea demisia ?
10
9
sant de acord ca sa se ia masuri asupra acestor nemernici ce nu au altceva de facut decat sa iasa in str. seara de seara la mitinguri neautorizate astea fiind organizate nu spontane ori sa le aduca muzica caci ei vin pur si simplu la distractii chiar nu intelegeti ! Romani treziti-va noi cei ce am votat acest guvern trebuie sa-l sustinem prin a da o lectie cuvenita acestor cretini : VA RUGAM HAI CU TOTI IN STRADA !
11
12
Sper ca acum dupa abrogare sa inceapa sa puna tunurile de apa pe retarzii feisbucisti si sa le incarce cu bastoane pe curvele in calduri ca sa mai mearga si la munca!
12
13
Basiste, fara pic de creier, dar plini de aroganta, pentru ca lor li se pare cool ca sunt antiPSDisti, si dau checkin la protest. Se cred si ei, viermii de galbeaza, importanti. Daca ii scuturi un pic jumatate nu au luat bacalaureatul. Se vede din halul in care scriu pe pancarte. Plus ca au niste fete.... unora le curge saliva pe la coltul gurii de prosti ce sunt!
10
10
de drept in Romania...Ies miile de derbedei cu panaramele lor de copii si schimba guvernul.Aceiasi facatura a fost si cu Ponta...O sa i sugeti pula lui Iohannis si lindicul lui kovesi pana la adanci batraneti.
10
12
Asa patesti cand pleci cu prostul la castig. Se pare ca astia nu sunt numai lipsiti de caracter dar si de pregatire. Discursul marionetei a fost o lectie de limbaj de lemn lipsit de orice credibilitate. Ca o tichie a chelului discursul a fost incununat de o aroganta care caracterizeaza perfect personajul. Sluga a vrut sa para cu personalitate. Mie mi-e rusine cu guvernul asta.
9
8
Apreciez ceea ce a scris mai jos Rosu, legat de Pastaie, adica de Mazare. Prea a facut multe rele si nu plateste pentru ele. Prea vedeta s-a dat in ultimii ani. Aprecize si ceea ce a scris Manole mai jos. Am vazut cu ochii mei ce turma a defilat astazi prin oras. Lozinci agramat scrise, lasere verzi bagate insistent de un dobitoc in ochii celor care asistau la circ de pe margine, bani cheltuiti inutil cu politie, pompieri, ambulanta...
9
5
Va place sa va plimbati prin oras seara? Incercati si alte rute: Cta, Ovidiu, Lumina, Navodari, Mamaia, Cta. Sunt vreo 37 de km. Si nu deranjati prea multa lume! Oi cu spirit gregar ce sunteti! Daca va opreste cineva pe strada si va intreaba pentru ce sau impotriva a ce protestati, habar nu aveti ce sa raspundeti! Penibililor!
14
11
Iesim si maine seara, poimaine si in fiecare zi, vrem demisiile lui Dragnea, Grindeanu si Iordache! Si-au batut joc de tot poporul!
15
11
Ce vedeti voi "oficial" intr-un simplu anunt ? Oficiala e forma finala a actului normativ care deocamdata nu stim cum suna,se scalda in ambiguitate domnul premier nici el nu stie ce vrea,abrogare,prorogare ...
9
7
Alta alternativa nu aveti voi din acest guvern ilegitim sustinut si vitat de tradatori ca voi gata mergeti la puscarie cine a dat aceste legi cine a scos in strada catuse la maini si care aveti dosare de furt din avutul ibstesc pedeapsa tripla ca furi de la cetateni toti ai acestei tari si trebuie sa platesti cand furi de la stat si anticipate cu vot obligatoriu prun ordonanta.
6
14
Pastaie.alifie scrie pe tine...
7
5
Javra trebuia pusa sa abroge pe loc noaptea atunci cum a emis aceasta porcarie, nu sa amane si sa tergiverseze pentru a pacali oameni.
12
11
nu ne intereseaza abrogare ci sa plecati acasa cu totii la copii vostri sa le spuneti ca tara asta numai este de vanzare!!!!
12
12
ma pis pe abrogarea voastra penalilor. demisia guvernului si alegeri anticipate. maine se rezolva si cu jigodiile PSD-iste. fomistii de pensionari sa se pregateasca de un nou scrutin fara pungi cu pomeni.
12
17
se darama colosul din rhodos.... !!! intai OUG anulata, apoi guvernul demis si incarcerat. iar fanii sa suga pwla !!!! pana la moarte!!!
9
16
demisiaaaaaaaaaaa
11
16
LOVITURA DE STAT data de scarba de IOHANNIS muistul.
16
26
DEMISIA PSD RUSINE NU NE LADAM PANA NU PLECATI SCOSI IN AFARA LEGII
16
19
Romani, ati inteles ceva din ceea ce a spus asta?
10
12
LEGEA PARTIDELOR POLITICE, Un partid care militeaza impotriva statului de drept poate fi dizolvat . Daca un partid sau o organizatie militeaza impotriva principiilor statului de drept el poate fi dizolvat pe cale judecatoreasca. Asta prevede Legea partidelor politice 14 din 2003, care face referire la Constitutia Romaniei.
18
8
Dragnea, l-a bagat la inaintare pe limba de lemn asta ! DECI , se poate !
17
12
Dati-va demisia!
13
14
Pacat de tine, tinere, ai facut jocul murdar, chiar penal al acestor, asa "zisi elefanti" penali ! Ti-ai luat-o la greu: te-ai ales cu o bila neagra pentru pregatirea ta profesionala, tineretea si prezenta ta agreabila, te-ai facut de ca.... !! Sa fugi cat poti de acest partid, sa nu uiti asta !
17
14
Jigodiile nu au ce cauta in guvern.
12
14
Bravo iohanis psd numai exista pt k noi psd numai vrem sa auzim de dragnea si de tariceanu fricosi
7
15

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369