REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Oficial: Liviu Dragnea, la DNA

Oficial: Liviu Dragnea, la DNA

Replica API 13 noiembrie 2017 | 01:35 579

Liviu Dragnea se va prezenta la DNA, luni, după cum a confirmat chiar preşedintele PSD. Dragnea a precizat că este "faza a doua", comentariu care sugerează că se aşteaptă să aibă calitatea de suspect, nu de martor, dar nu a spus în ce dosar. Întrebat dacă, după audierea de la DNA, se aşteaptă să fie formulată la Parlament o solicitare în ceea ce îl priveşte, Dragnea a spus că ar fi "cam mult".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ia un an doi cu suspendare si pa.exemple sunt destule.
0
0
Te vreau mort,politic.Motiv:de cca un an nu ai treba decat cu distrugera justitiei.
6
0
Asteptam cu nerabdare momentul cand acest gunoi de om din Teleorman va trebui sa se prezinte la mititica!
5
0
se vede foarte bine ca are dosare fabricate de DNA si ca se urmareste de catre Iohanis debarcarea lui daca era vinovat era luat de cind a aparut pe scena politica dar Iohanis vrea toata puterea defapt a avuto si nu a stiut ce sa faca cu ia dar nu bagi tu oameni nevinovati la puscarie sau e in criza totala ca Rominia osa devina iar regat dupa legile constitutionale vechi si se pun pe furat tot
0
6
Are atitea fraude pe cap si nu poate fi bagat la puscarie.De ce?
6
0
Ma futu-,te in gura aia spurcata de musulman puturos,iar ai fugit de la nebuni,de la Palazu?iar ai inceput sa bati cimpii,nu te-ai luat pastilele,si delirezi?Mai milogule ,Mai puturosule,du-te la munca,si nu Mai pupa,atita in cur puscariasul dragnea,sau PE femeia -barbat,cu osinza puturoasa PE ea ,,Servil,du-,te cu ei la puscarie,tatar imputit
4
0
Poate il si opriti, ce rost mai are sa se fataie pe drumuri, consuma benzina degeaba, si asa e scumpa, face si el o economie de vreo 4-5 ani, daca e cuminte!
0
0
Da ma! Au iesit f multi sa protesteze in fata blocului si in piete. Chiar acum,la indemnul tau toti cainii din cartiere latra la betivii care nu nimeresc piata.
6
0
Sunt ingrozit si rog toti oamenii care sustin si iubesc din suflet partidul sa protesteze vehement in fata blocului si in piete pentru ca stiu ca pensionarii nu au internet si feisbuc pentru ca sunt saraci. Liderul nostru prea iubit si care doreste binele generatiilor viitoare , pentru ca pensionarii nu vor mai apuca asta nu vrea sa ajunga dupa gratii pentru ca are mama bolnava si trebuie sa aiba grija de ea. Dragnea si numai el stie programul de guvernare iar daca va fi inchis cativa ani econimia va stagna pana el va fi eliberat , iar apoi programul trebuie sa inceapa din nou.
0
8
Infractorul de talie mica dragnea zis si ciorap flausat imputit
8
2
O perna,un trening si adidasii fara sireturi....Asta ii trebuie la crama DNA lui draganel.
15
3
Noi am baut am papat purcelusul si soriciul iar dejectiile de sub mine vor sa ne o suga.
4
7
Luati-l PE satana Dragnea si duceti-l unde ii este locul,La Puscarie,ne-a omorit,mafiotul,dictatorul xx nenorocitul cu toata ciuma Rosie,praful sa se aleaga Dr dragnea in puscarie ,sa fie ,,fetita,, la toti detinutii,asta merit,ptr tot Raul facut poporului,Doamna Ajuta,sa scapam de puroiul asta,
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102