REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

OFICIAL! PSD organizează mitinguri în toată ţara!

OFICIAL! PSD organizează mitinguri în toată ţara!

Replica API 4 decembrie 2017 | 03:08 536

"S-a stabilit azi (duminică -n.r.) să facem şi noi un miting de protest (...) împotriva statului paralel, a abuzurilor. Este un moting care arată adevărata majoritate a României", a declarat Codrin Ştefănescu, la finalul şedinţei de la sediul central al PSD.

Ştefănescu a precizat că întâlnirea a avut loc ca urmare a solicitării preşedinţilor de organizaţii PSD.

Conform acestuia, mitinguri vor avea loc concomitent în mai multe judeţe din ţară şi urmează să se stabilească dacă ele vor avea loc sâmbătă sau duminică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti mitinguri dacavreti sa fiti calcati in picioare!
4
1
demonstrati-le ca romani adevarati sunt patrioti nu dusmaniiiiii tarii .
0
4
Aveti majoritatea bai,pesedeilor,ce mai vreti de la romani? Faceti naibii legi bune,munciti acolo unde aveti locul de munca,lasati prostimea sa latre! Cacanarii astia de scandalagii care de fapt nu au nici o alternativa viabila pentru tara in afara de propria dorinta de a stapani ca bulibasii tiganilot,ca liderii interlopi fac legea? Se fac legile in strada? Atunci la naiba,afara cu toti politicienii,cu Justitia,fortele de ordine,ca ne descurcam singuri. Luam dobitoci hastagisti ca sefi,ca au gura mare si gata,sa fim Romania de strada,de cartier,de cacat asa cum vor toti dusmanii nostri.
1
1
Golani ies in strada sa ne buruieze pe noi ROMANI cinstiti si furati de ei. Huligani de psd.Jos cu ei si sa li se ia toate averile furate de la popoe. In puscarie cu ei. ROMANI sa ne trezim odata si sa ii dam jos dd la guvernare. Sa facem ca Iliescu , sa ne adunam mic cu mare si sa ii starpim pe toti care ne fura tara
5
0
Bravo PSD bravo PSD
2
5
Geometria Euclidiana va demonstra pana la linia orizontului ca doua state paralele devin perpendiculare prin provocare.
3
1
zis si cap de p....,nu da doi bani pe psd,el si-a ridicat o afacere destul de frumusica cu distributia de bauturi si asta la umbra partidului.Asa ca ,nici la basca nu-l doare de psd ci de afacerea lui de care se va alege praful daca psd pierde ciolanul.Asta este marea lui problema.
3
1
boschetarilor care vor sa si faca futelnita in piata victoriei
2
2
aia de la RAJA, RADET si primarie, pregatiti-va, ca va scot gunoaiele astea iar in strada.
6
2
Astia au supt tara de tot dupa revolutie cu iliescu si cu toti banditii.
5
2
Ce aratare hidoasa.
5
1
dardaind in strada sa apere p.s.dragnea.Ma tem ca vor suferi o mare deceptie cei 2 sobolani Daddy&Tarry cand vor lua m..e de la iubitii lor alegatori.Pe cine va bazati ba?Pe tiganii din H.Coanda?Ciorile sunt destepte,stau la caldura.
5
3
Doamne ajuta...!
4
4
eu vin cu bota,,,,
1
4
Rusine pentru tot ce faci vc.pesedeului.
7
4
Oamenii astia nu contientetizeaza penibilul in care se scalda, si atunci inclin sa cred ca au mari probleme psihice. Acesti interlopi reprezintea statul paralel pentru ca sunt paraleli cu nevoile poporului.
10
4
Bai nenorocitilor de parlamentari PSD, scoateti oamenii in strada, ii puneti la zid, carne de tun! Parlamentari PSD nenorociti ce sunteti, iesiti voi in strada sa va luati bataia pe care o bine meritati pentru tot ce.ati facut si vreti sa face.ti!
10
6
Cretin stefanescu care umbla cu prezervativul tras pe mecla aia hidoasa si care este platit inainte de pesede ca asa sunt coardele
16
5
Ce tare. Mitinguri psd. Abia asteptam sa i vedem. Cati sunt? 2-3
13
5
nu uita ca v-au ales 15% dintre romani. aduca din 36% participare la vot ati avut 44% adica 15 la suta. ti se pare marea majoritate???
18
5
cu banii de mitinguri ar putea ajuta niste familii nevoiase sa iasa cu bine din iarna
17
5
Codrin stefanescu Aceasta musca verde care s-a hranit din haznaua lui vadim acum a schimbat doar haznaua - e la psd, si absoarbe in continuare cu aceeasi trompa.
19
4
voi chiar nu stiti cum sa ajungetyi mai repede la ouscarie. Ce mitinguri , ptr ce?, chiar sunteti atat de cretini sa nu realizati saracia in care ati adus poporul, copii ce mor zilnic, dna care a murit recent din lipsa unui medicament?, pana unde vreti sa va duceti salariile, avarirtia voastra nu are limite, sunteti bolnavi psihic, daca nu constientizati dezastrul ce planeaza asupra tarii
19
5
Bai ,mai usor cu muia pe vremea asta ca sar stropii in gura voastra.
18
7
Vrem sa dam la muie celor din piata victoriei si fraierului de la cotricica instigatorul lor
8
25
tu care vii cu muistii aia de interlopi!!!
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218