REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

OFICIAL! Suciu și Cuc, propunerile PSD pentru ministerele Dezvoltării și Transporturi

OFICIAL! Suciu și Cuc, propunerile PSD pentru ministerele Dezvoltării și Transporturi

Replica API 20 februarie 2019 | 11:58 312

Ședință tensionată la PSD! Conform surselor noastre, Liviu Dragnea a fost aspru criticat de Marian Oprișan, care s-a opus propunerii pentru Ministerul Transporturilor.

În final, votul i-a confirmat ca propuneri de miniștri pe favoriții lui Liviu Dragnea - Daniel Suciu (parlamentar de Bistrița) la Dezvoltare, respectiv Răzvan Cuc (membru, în prezent, al organizației de Neamț), pentru Transporturi.

După ședință, la declarații a ieșit premierul Viorica Dăncilă, care a anunțat ce propuneri va transmite PSD la Cotroceni pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...si daca se intoarce la APMC Tivilichi??? Nu tot pe mandatul lui Cuc a fost numit in functie? Deocamdata Tivilichi n a fost prins cu niciun matrapazlac, a fost suspendat NUMAI pentru ca PROCEDURA de selectie n a fost respectata. Atat! Poate reveni la comanda institutiei pana cand noul ministru va organiza noi alegeri? Tema de reflectie!
1
0
ce jigodie aceasta analfabeta- l-ai dat afara nemernico INCOMPETENT- ptr asta, intre timp l-ati drogat si v-a promis ce?, ca va executa ordinele intocmai, nu se va abate de la linia de partid? Matracuco esti pusa acolo sa aperi interesele romanilor nu ale hotilor, te vei duce, de manuta cu ei, la puscarie
2
1
Pai pe Cuc l-ati dat afara de ....si acum il luati de bun?
5
1
Doua nulitati
6
1
pai si felix nimic ? ca venea cu fanfara la pachet .stroe vezi ca ai cea mai scumpa apa cu miros de namol si clor .lasa ministerele ca nu sunt de burdihanul tau
7
0
stroe, inseamna ca ,cucul este in fata lui sau stroe este in spatele CUCULUI?
7
1
poate o zboara si pe incompetenta de Dana Srban de la portul constanta
3
1
Vine tivilichi inapoi?
4
0
RAJA Constanta este mai importanta pentru soarta si destinul Romaniei , fata de Ministerul Transporturilor ,...si de aceea S.T.R.O.E Felix , nu este schimbat de acolo !
11
0
Alde doua karikaturi psd-iste facute ministri! Pai mai acu nici doi ani nu-l dadea afara psd-ul pe Cuc asta ptr ca era varza!
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614