REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Oficialii ruşi REACŢIONEAZĂ după GAFA lui Mihai Fifor

Oficialii ruşi REACŢIONEAZĂ după GAFA lui Mihai Fifor

Replica API 2 august 2018 | 01:27 411

Secretarul Ambasadei Rusiei în România, Pavel Alekseenko, susține, referitor la declarația ministrului Apărării, Mihai Fifor, potrivit căreia la baza de la Deveselu sunt rachete balistice, că e o dovadă că „scutul american din Deveselu e o ameninţare directă şi imediată“ la adresa securității naționale a Federației Ruse, potrivit adevarul.ro, citat de stiripesurse.ro.

„Declaraţia lui Fifor este încă o dovadă că scutul american din Deveselu reprezintă o ameninţare directă şi imediată la adresa securităţii naţionale (n.r.- a) Federaţiei Ruse. Mulţumesc, dle Fifor pentru adevărul spontan“, a scris pe Facebook Pavel Alekseenko, secretar al Ambasadei Rusiei la Bucureşti, mentioneaza sursa citata.

Ministrul Apărării a declarat marți seara la Antena 3 că la baza de la Deveselu sunt rachete balistice. Ulterior, ministrul a spus că afirmația lui a a fost interpretată greșit, precizând că nu a declarat că la baza militară există asemenea rachete.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fifor asta e mai dobitoc ,se pare, decat Fagadau,daca e posibil asa ceva.Ce pretentii ai de la doi agramati
4
0
in guvernul w danila prepeleac exista unitate toti sunt prosti si diversitate,unul fiind mai prost ca altul,oricum pe primul loc se gaseste chiar sefa guvernului
7
1
Bai,astia nu pleaca decat manati de la spate cu furcile ! Tot parlamentul plin de olteni hoti ! Daca mai e lasat,fifor cumpara pana la urma cateva submarine de la greci.
6
1
Ai vazut ce ai facut .Da-ti demisia!
6
1
Aceasta este intrebarea shakespear-iana...uitati va la fata lui scrie tradare nationala?Ungaria se pregateste sa ne ia Transilvania si noi ce facem?aia care stiu deja asta se ocupa cu disimularea realitatii pe niste subiecte banale. O singura sansa avem,democratia participativa si nu cea reprezentativa de pana acum...poporul trebuie sa votezele legile iar politicienii sa propuna,sa ne convinga sa le votam proiectele nu sa isi dea voturi intre ei. atunci scapam si de curve incompetente puse in pozitii de stat mult prea onorabile pentru educatia precara pe care o au cat si de idioti ca asta
7
1
Exista si rachete ne-balistice??
10
0
din limuzina!!!! Duomnul fifor e un vifor de prosteala.Abia asteptau rusnacii o declaratie de la un roman prost despre deveselu si gata au motive sa se imbrace fara grade pe epoleti.
12
0
Poate omul a spus adevarul ,eu trebuie sa cred pe cuvant ce se spune,a verificat vreo comisie internationala realitatea pe teren?
3
4
asta inseamna ca in fruntea unor ministere precum MAPN, sa fie pusi oameni politici care nu au nicio legatura cu domeniul pe care treb sa-l gestioneze. Este o gafa monumentala, care poate sa conduca la efecte negative asupra sigurantei nationale.
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369