REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Oficialii Spitalului Judeţean Constanţa spun că n-au greşit cu nimic când l-au operat pe Duckadam

Oficialii Spitalului Judeţean Constanţa spun că n-au greşit cu nimic când l-au operat pe Duckadam

Replica API 20 septembrie 2012 | 00:00 115

Precizări după ce eroul de la Sevilla s-a internat la Floreasca

Precizări după ce eroul de la Sevilla s-a internat la Floreasca

Preşedintele de onoare al FC Steaua, Helmuth Duckadam, a fost internat miercuri la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară, condusă de doctorul Şerban Brădişteanu, urmând a fi supus unor investigaţii chirurgicale, au declarat reprezentanţii Spitalului de Urgenţă Floreasca. Săptămâna trecută, Helmuth Duckadam a fost internat pentru câteva zile în Spitalul Militar Central din Bucureşti pentru mai multe investigaţii, după ce recent la Constanţa a suferit o intervenţie chirurgicală minoră, la nivelul antebraţului drept.

La Constanţa, Helmuth Duckadam a fost internat în Secţia de Chirurgie Cardiocasculară cu diagnosticul "insuficienţă arterială acută la antebraţul drept". Ulterior, el a reclamat dureri, astfel ajungând la Spitalul Militar din Capitală, unde a fost investigat. "Intervenţia făcută de domnul doctor Marius Militaru a fost una oportună, corectă. A fost scos un cheag de sânge, mai departe i s-a recomandat să facă un consult de specialitate serios, pentru că proteza care i-a fost pusă în urmă cu 30 de ani trebuie schimbată. Fiind o proteză sub clavie sunt probleme foarte mari, un volum foarte mare de sânge. Spitalul Militar şi-a declinat competenţa şi la trimis către Spitalul de Urgenţă Floreasca, la domnul profesor Brădişteanu. Ceea ce s-a făcut la Constanţa s-a făcut corect şi problema nu este ce am făcut noi aici, ci ceea ce s-a făcut în urmă cu 30 de ani, pentru că trebuie reintervenit", a declarat dr. Dănuţ Căpăţână, managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Facem precizarea că, în 2009, fostul portar al echipei Steaua Helmut Duckadam a suferit o operaţie de înlocuire a unui vas de sânge la mâna dreaptă, la Timişoara. Duckadam a câştigat cu Steaua Cupa Campionilor Europeni în 1986, la Sevilla, când a apărat patru penaltiuri, intrând în Cartea Recordurilor. Cu "roş-albaştrii" a mai cucerit două titluri de campion şi o Cupă a României. A avut 133 de meciuri în prima ligă şi două selecţii la echipa naţională.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218