REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa ÎŞI SUSPENDĂ ACTIVITATEA! - vezi în ce perioadă

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Constanţa ÎŞI SUSPENDĂ ACTIVITATEA! - vezi în ce perioadă

Replica API 9 ianuarie 2014 | 00:00 420

Vezi imagini din sediu! - e ca după bombardament

Vezi imagini din sediu! - e ca după bombardament

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanţa va funcţiona, începând din 21 ianuarie, într-un alt sediu mai mare şi, cel mai important, mai sigur. După ce luni de zile s-a zbătut să-l convingă pe proprietar să investească în clădirea (situată pe bulevardul Ferdinand) pentru care plăteşte chiria în jur de 9.000 de euro, directorul OCPI Marian Mazilu a reuşit, într-un final, să contacteze proprietarul unei clădiri de pe Bulevardul Mamaia pentru a muta activitatea instituţiei într-un spaţiu sigur. Astfel, în perioada 17-20 ianuarie, activitatea instituţiei va fi suspendată în vederea schimbării sediului şi luarea măsurilor organizatorice ce se impun în acest sens.

Nu s-ar fi ajuns în această situaţie, mai ales că este destul de complicat să muţi un asemenea colos, dacă proprietarul clădirii de pe bulevardul Ferdinand ar fi luat act de solicitările conducerii instituţiei - şi anume reparaţii, plus renovare. Problemele cu care angajaţii OCPI s-au confruntat sunt multe. Pe unele le-au remediat cu eforturi proprii, pe altele nu. Ultimul etaj al imobilului este groaznic, după ce ploaia îşi făcea loc, de fiecare dată, printre crăpăturile din tavan şi inunda birourile. Angajaţii stau cu afişe pe pereţi pentru a acoperi fisurile. "Norocul nostru a fost că nu a plouat noaptea şi am intervenit cu ligheanele din dotare. Mocheta de aici a fost scoasă", a spus Marian Mazilu. "Pe casa scării există un iluminator compus din două straturi de geam, din care unul a cedat. Dacă cedează şi al doilea, este posibil să ne trezim cu el în cap", a mai completat directorul OCPI. În urmă cu câteva săptămâni, arhiva a fost pe punctul de a se pierde după ce nişte ţevi au cedat. Dosarele nu au fost afectate, pentru că incidentul s-a petrecut în timpul programului şi s-a intervenit cu promptitudine.

M.S.P.

Vom reveni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614