REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ofiţeri de la Academia de Poliţie, încadraţi jandarmi la Constanţa

Ofiţeri de la Academia de Poliţie, încadraţi jandarmi la Constanţa

Replica API 28 iulie 2015 | 00:07 664

Ceremonii de numire în funcţii la IJJ şi Gruparea Mobilă „Tomis”

Ceremonii de numire în funcţii la IJJ şi Gruparea Mobilă „Tomis”

Jandarmii constănţeni îşi întăresc forţele. Începând de luni, 27 iulie a.c., un ofiţer absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” - Arma Jandarmi, promoţia 2015, a fost încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ). Ceremonia de numire în funcţie a sublocotenentului Florescu Gheorghe Cătălin, în vârstă de 23 ani, a avut loc luni, 27 iulie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa. Ofiţerul au fost prezentat personalului unităţii, ulterior fiind inclus într-un program de pregătire, cu activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le va executa.

După această primă perioadă de acomodare, ofiţerul va fi repartizat la Detaşamentul 5 Jandarmi Neptun şi va fi încadrat pe o funcţie de comandant pluton. Sublocotenetul Florescu Gheorghe Cătălin a mulţumit tuturor colegilor pentru primire şi a spus că „doresc să mă integrez cât mai repede în colectiv”, promiţând să acţioneze cu profesionalism pe parcursul întregii cariere.

Inspectorul-şef, colonelul Constantin Dima, l-a asigurat pe tânărul ofiţer de sprijinul său, l-a felicitat şi i-a dorit succes în activitatea pe care o va desfăşura în cadrul unităţii. Un alt ofiţer şi doi subofiţeri din promoţia 2015 ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” - Arma Jandarmi, respectiv din Şcolile de Subofiţeri Jandarmi Drăgăşani şi Fălticeni, au fost încadraţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa. Ceremonia de numire în funcţie a celor trei jandarmi a avut loc tot luni, la sediul Gruparii de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa.

După o scurtă perioadă de acomodare, aceştia vor fi repartizaţi la subunităţiile operative din care fac parte pentru a executa misiuni de asigurare a ordinii publice în staţiunile Costineşti şi Mamaia. Cei trei sunt: slt. Andrei Iulian Dobre, sg.maj. Alexandru George Antohi şi sg.maj. Daniel Titu Ioţa. Comandantul unităţii, colonel Mircea Seceleanu, i-a asigurat pe jandarmii noi venţi de sprijinul său, i-a felicitat şi le-a dorit succes în activitatea pe care o vor desfăşura în cadrul unităţii.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102