REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Olandezii au lăsat Mamaia și s-au apucat de construit în Tuzla

Olandezii au lăsat Mamaia și s-au apucat de construit în Tuzla

Ana Maria LIPAN 24 martie 2023 | 00:00 6749

Investitorii olandezi au pus de mult ochii pe litoralul românesc. Deși marea majoritate ar considera că principala zonă care ar prezenta interes pentru aceștia este stațiunea Mamaia, se pare că există cetățeni atrași și de alte localități. Recent olandezul Boras Van Den Bosch Denis a depus cerere la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța pentru emiterea acordului privind proiectul de construire a unei vile turistice în Tuzla.

Olandezii au lasat Mamaia si s-au apucat de construit in Tuzla

Litoralul românesc pare să atragă tot mai mulți investitori străini, dornici să lanseze proiecte de mare amploare în turism. Printre aceștia putem identifica mulți cetățeni și companii de origine olandeză, ce deja s-au statornicit în județul Constanța prin multiplele afaceri lansate. Dacă mulți ar considera că cea mai atractivă zonă pentru aceștia este stațiunea Mamaia, se pare că există și excepții. Recent, cetățeanul olandez Boras Van Den Bosch Denis a depus cerere la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța pentru emiterea acordului de mediu pentru proiectul „construire vilă turistică P+2E, locuință P+1E, piscină, foișor, împrejmuire teren și organizare de șantier”, în localitatea Tuzla.

Olandezii au lasat Mamaia si s-au apucat de construit in Tuzla

APM Constanța menționează faptul că cei interesați de proiect pot accesa și consulta informații cu privire la sediul agenției din strada Unirii, nr. 23, zilnic, în intervalul orar 9.00-13.00, dar și la adresa titularului, care are domiciliul în Bussum, Olanda. De asemenea, APM transmite că observațiile publicului se primesc zilnic la sediul agenției.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-i rau ca se construieste. Este rau ca se construieste in continuare haotic, din piatra, caramida, beton, stuf si papura, culori verzi albastre si maro, cladiri orientate spe N, S...pe diagonala... etc si ff important fara locuri de parcare. A se vedea in sudul litoralului, hoteluri cu 2-300 de camere si 10 locuri de parcare, fara retrageri de la hotar, balcoane pe trotuar, 7 nivele in loc de 6....samd
1
0
Tuzla nu este în Schengen așa ca poate o sa aibă întârzieri mari în obținerea avizelor! Găsim și prin r*mânia investitori .De astia care obțin avize și nu fac nimic mai știm, doar sa-i blocheze pe ai noștri!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218