REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

OLĂROIU Jr, patronul hotelului MAMAIA, a făcut PRAF firmele FAMILIEI

OLĂROIU Jr, patronul hotelului MAMAIA, a făcut PRAF firmele FAMILIEI

Replica API 20 aprilie 2021 | 23:14 85289

Antonio Daniel Olăroiu, fiul antrenorului Cosmin Olăroiu, mai are puțin și bagă firmele tatălui în faliment. Acesta deține mai multe societăți, printre care și First Mamaia Residence SRL, societatea în baza căreia funcționează hotelul Mamaia. Cifra de afaceri în 2019 a fost 0, iar datoriile ajungeau la aproximativ 60 milioane de lei. Olăroiu fiul a fost și administratorul societății Steda Residence, însă Olăroiu tatăl l-a revocat, în februarie a.c., din funcție.

Hotelul Mamaia a fost deținut, până de curând, de societatea Steda Beach, administrată de Stelian Gheorghe, un cunoscut om de afaceri din București și apropiat al Elenei Udrea și al Alinei Bica. Steda Beach și-a schimbat denumirea și în prezent se numește First Mamaia Residence SRL, după ce acțiunile au fost cesionate către familia lui Cosmin Olăroiu. Acționarii societății sunt fiul antrenorului, Antonio Daniel, și iubita lui Roxana Tănase. În ultimii ani, Olăroiu Junior a reușit ”performanța” de a acumula datorii de aproximativ 60.000.000 lei, iar profitul este pe minus. Cifra de afaceri în 2019 a fost 0.

În februarie, Olăroiu și-a revocat fiul din funcția de administrator al Steda Residence

De altfel, Olăroiu fiul a fost, până de curând, administratorul altei societăți, Steda Residence, ce are ca domeniu de activitate construcțiile. Numai că, antrenorul a decis să-l revoce pe fiul său din funcția de administrator și să-i ia puterile de decizie.

În februarie anul curent, Cosmin Olăroiu, în calitate de asociat unic al societății Steda Residence - S.R.L., având in vedere necesitățile si interesele societății, a dispus revocarea din funcția de administrator a lui Antonio Daniel Olăroiu și numirea, în această funcție, pe o perioada nelimitată a Gabrielei Petre, care va avea puteri depline. Și această societatea a ajuns, în 2019, la 38.909.441 lei datorii, iar profitul a fost pe minus. Până în 2018, din firmă a făcut parte și Stelian Gheorghe care, însă, și-a cedat părțile antrenorului.

Însă, a rămas administrator, până în mai 2019, atunci când a fost revocat din funcție în favoarea lui Antonio Olăroiu. Anul trecut, societatea și-a extins aria de activitate, introducând un noi coduri CAEN, precum comerțul cu ridicata al produselor cosmetice și de parfumerie sau comerțul cu amănuntul al articolelor medicale și ortopedice, în magazine specializate.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce vrajeala pe capul la astia, fac pierderi din pix daca ei nu fiscalizeaza fiecare leut
6
0
N-ar fi nici prima, nici ultima odrasla de milionar care face praf agoniseala lu' daddy
6
0
la ce inteligenta i se citeste pe chip nici nu ma mir
5
1
banii devharam i.a luat,de haram secduc! e bine!
4
0
parca mi-e si mila de olaroiu, el munceste pe afara si ratatul de fi-su nu pricepe nimic. asa-i cu copiii, uneori mai bine alteori mai ratati!
8
1
Cosmine, lasa fatalau sa toace banii prin cluburile de fite si angajaza tata administratori si manageri cu experienta
25
3
Habar nu aveti ce se afla in spatele acestor firme. De multe ori falimentul ajuta actionarii firmelor.de multe ori si in multe cazuri prin faliment se reuseste contructia imperiilor.vreti exemple? Cu duiumu va dau. Este un articol de can can.nu are nicio importanta..... dar de unde nu e nici Dzeu nu cere.
23
6
La ce fatau are lake asta Cosmine,credeai ca va face ceva?astia de bani gata nu pot decat sa distruga ce au facut parintii,nicidecum sa aduca firmele pe profit...
43
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367