REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Olguţa Vasilescu: Am semnat demisiaîn alb

Olguţa Vasilescu: Am semnat demisiaîn alb

Replica API 8 iunie 2017 | 14:09 604

Prezentă la o emisiune la B1 TV, Lia Olguța Vasilescu a făcut o dezvăluire surprinzătoare despre poziția ei de ministrul al Muncii în guvern și anume că și-a depus demisia în alb la partid încă de la începutul mandatului.

"Eu am demisia în alb încă din prima zi de când am devenit ministrul. E ceva normal când iei o funcție publică, eu așa am făcut de fiecare dată, am avut demisia albă dacă este o greșeală poate fi activată. Eu nu sunt aici în această funcție decât pentru că un partid mă susține, un partid care va da socoteală peste 3 ani și jumătate în fața electoratului", a afirmat Lia Olguța Vasilescu.

Ministrul Muncii a ținut să precizeze că nu ar accepta dacă pe viitor îi va fi propusă de premier pentru că "nu o interesează".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O caraghioasa mai mare ca asta nu exista...cacacioasa cu tupeu
5
0
'reati ale drak-ului de capuse psd-iste!!!!!
2
0
..centura Craiovei inca mai are locuri libere, profita cit mai poti..
6
1
iar te bagi in pula mea in seama ? animalule , ea a marit si va mai mari salariile conform etapizarii , basescu a furat banii din salarii si pensii . Sa taci in mortii ma-tii de sorosist nemernic , ma-ta aia stie ce faci ?
2
6
Numai gura e de tine, olteanco : vorbesti mult si faci putin. Ce ati promis si ce faceti ?? Dispari guralivo ! Demisia, urgent ! Tu ministru muncii !? Vai de poporul asta, vai de noi !
4
1
Ce mangla de 3 lei. Asa se spune cand n-are nici o treaba si nici nu vrea sa isi asume nimic. E un guvern prea instabil pentru gusturile ei fine.
5
1
in pwla mea de zdreantza
6
1
Dumnezeule ce mecla de centurista are nenorocita asta!
11
0
Du-te fa in pizda ma-tii, curva ordinara si proasta ce esti. Si cine plm te-a intrebat pe tine daca vrei sa fii prim-ministru?
14
1
oare cat de mare trebuie sa fie nivelul de incompetenta ca sa ajungi ministru???
20
1
Pentru PSD isti este veste o veste teribila ca a murit Brailoiu ""mare preten ,mare profesionist ""Sa ia PSD istii aminte ca daca nu fac nimic pt popor vor fi injurati si cred ca e tare greu pt familia disparutului sa indure si comentariile celor multi nemultumiti ca Brailoiu a stat in primarie 12 ani si nu a facut nimic pt oras doar pt"" preteni"" si apropriati si nici aceia nu sunt multumiti ca cu cat le dai cu atata vor mai mult asa ca ar fi foast mai bine sa fie corect cu multimea.si sa faca ceva pt urbe
10
1
Este prea tarziu ciuma rosie..ai nenorocit lumea ca sa te dai mare ca ai fost ministru...echipa de impostori..ciuma bleaga
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108