REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Olguța Vasilescu îl nimicește pe Iohannis după atacul furibund la adresa Guvernului PSD: 'Trăiește în alt film. Îl așteptăm la vot'

Olguța Vasilescu îl nimicește pe Iohannis după atacul furibund la adresa Guvernului PSD: 'Trăiește în alt film. Îl așteptăm la vot'

Replica API 6 august 2018 | 02:37 337

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a reacționat la atacul furibund lansat de Klaus Iohannis la adresa PSD și la adresa Guvernului, spunând că președintele „trăiește în alt film”.

„Cum n-am crescut pensiile și salariile? Cred că trăiește în alt film. Pensia minimă a crescut cu 60% de la preluarea guvernării, salariul minim a crescut de la 1450 la 1900. Prin legea salarizării salariile bugetarilor, de asemenea, au crescut. Mai spune dl Iohannis că persoanele care spun ceva de PSD sunt luate de poliție. Păi dl Iohannis a fost primar și știe că cei din administrație sunt obligați să șteargă înjurăturile de pe blocuri. Lui i se pare normal să circule mașini cu înjurături? Cred că de fapt asta a devenit sloganul și programul politic al PNL, iar Klaus Iohannis nu a făcut decât să întărească acest lucru, adică ceea ce scria pe mașina acelui individ. (...) Dl Iohannis încearcă să aibă „guvernul meu”, așa cum a încercat și data trecută și a și reușit. Vă aduceți aminte scenariul Colectiv. Mi-a plăcut o replică a dlui președinte „spuneți oamenilor că știți să guvernați”, de parcă românii nu ar trăi în țara asta și nu și-ar aduce aminte cum a guvernat PDL și PNL, când au tăiat pensii și salarii, au închis spitale, au dat afara mii de angajați, în comparație cu PSD, când avem cel mai mic șomaj din istorie, s-au mărit pensiile și salariile, s-au dat subvențiile agricultorilor și a început o reconstrucție a țării. Dumnealui a intrat în campanie. Aplaudăm prestațiile lui, pentru că mai penibil decât așa nu se poate comporta un candidat opozant al PSD, care face plângeri penali prin acoliți contra premierului, atacuri pe bandă rulantă la CCR, inclusiv concendiul premierului, care este o culme a ridicolului absolut. (...) Îl așteptăm la vot și cred că imaginea când apare lângă Orban, Turcan și Blaga e o fotografie pe care să o folosească în campania electorală”, a spus Olguța Vasilescu.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care sustin partidul de infractori analfabeti din teleorman si nu numai.muie psd!!
3
0
Mai cacat imbecil sa iti iau toata familia in pula si pe mata aia curva si pe tine idiot handicapat. Pe centura este curva de mata dar pierde timpul ca nimeni nu vrea sa si-o strice in gura ei stirba care duhneste a hoit ca si tine idiotule biped. Voi cacatii din opozitia pulii aveti un vocabular foarte decent mortii matii de jeg.
1
1
pt cacatul de la 4 aug 16:50 : te-ai semnat cu numele meu jighimea pesedista ! Sa-ti iau mecla la muie cu cacatul ma-tii ai curva de centura. Mortii ma-tii de secatura !!!
3
1
Ati marit de la 1400 la 1900 din banii pizdii ma-ti !!! ai obligat IMM sa plateasca marirea de salarii votata de imbecila de tine, fara sa iti pese ca IMM abia traiesc. Vrei sa falimentezi toate IMM si sa plecam cu totii in strainatate la Capsuni. FMM de PSD. Doamne ajuta sa iasa tineretul educat la VOT !!! cel needucat oricum sunt viitori asistati sociali, si au un motiv sa va voteze.
10
1
Nu ma mai bagati in seama!!! Doar v-am spus ca sunt o curva proasta!!!
7
1
Zice ca pensiile au crescut desi ele sunt la jumatate ! In 2007,2008 si 2009 punctul de pensie era aproape jumatate din salariul mediu brut iar astazi el este un sfert ,adica 23% din salariul mediu brut.Ce minciuna ordinara cu cresterea pensiilor .Da ,au crescut doar cele speciale si pentru administratie !!
10
1
o proasta mincinoasa
8
1
O loveste claudiu panda ca i plac palmele
4
2
Diacriticele sunt caracterele nepermise pentru care site ul nu te lasa sa postezi. Gata, poti sa iti scoti folia de aluminiu de pe cap, ca nu te blocheaza niciun reptilian. Retardule.
4
0
replica considera ca orice comentariu care aduce atingere ciumei rosii- poate fi stopat- caracter nepermi- puscariasul draknea- caracter nepermis cum nepermis este si faptul ca presul si sluga fidela tudorel a carui analfabeti, sotie si fiu , au fost plasati, ca si el pe pisturi bine platite. Olguta, amanta de profesie, vreti sa va reamintesc de pozitia luata in cadrul unei conferinte?, jenant- numai o curva procedeaza asa
11
1
Va asteptam pe toti la vot pupincuristilor galben portocalii sa va convingeti singuri cata muie o sa luati si cat de mult il iubeste tara pe hotul de case, infractorul din Sibiu care nici macar nu va ajunge in turul II iar voi slugilor o sa o sugeti asa cum faceti si acuma.
4
18
Olgutza,agatate de johann si calareste-l mai fato asa cum stii tu politica.
4
13
Betivanco daca ajungeti la 5% in parlament sa mergeti la capra behaitoare la constanta ca e tot hot de-al vostru sa dati acatiste va mai vedeti varul de pe pereti in parlament.
10
6
Sarmana faptura penibila tot tantaloaica a ramas crede ca poate si ea dar nu poate
14
6
toate bune si frumoase mai ramane de vazut cat o sa mai faceti rost de bani-adica sa luati de la camatarii internationali-sa mituiti pe cine trebuie.multa m.u.i.e si votantilor vostrii iresponsabili.
20
8
Spune doar ce-i convine! Sa vorbeasca si despre cursul valutar, pretul carburantului la pompa, indicele robor, etc.
25
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218