REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Olguţa Vasilescu: 'Nu ştiu dacă un profesor de fizică stabileşte cine are sau nu pregătire să fie ministru'

Olguţa Vasilescu: 'Nu ştiu dacă un profesor de fizică stabileşte cine are sau nu pregătire să fie ministru'

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:54 586

Deputatul Lia Olguţa Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD, reacţionează la refuzul preşedintelui de a numi noii miniştri propuşi de premier. Vasilescu susţine că premierul Dăncilă trebuie să decidă ce se va întâmpla în continuare, potrivit stiripesurse.ro

"Nu este niciun fel de surpriză pentru noi. A mai schimbat puțîn textele. Am înțeles că cei trei propuși nu au ținută. Probabil că doamnele nu au rochițe roz deasupra genunchilor, domnul nu are cravată galbenă. Nu știu dacă un profesor de fizică stabilește cine are sau nu pregătire să fie ministru. Intrăm în campanie și sigur doamna Plumb va trebui să fie prin țară, iar Ministerul Fondurilor Europene va trebui să fie condus de cineva. Decizia este la premierul României. O așteptăm și noi și vom stabili ce e de făcut mai departe. Noi avem majoritate in Parlament, nu avem nicio problemă să facem restructurarea, dar așteptăm decizia premierului", a declarat Lia Olguţa Vasilescu, la Antena 3.

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că nu este de acord cu remanierea și că i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să vină cu alte propuneri sau cu miniștri interimar, propunerile actuale considerându-le nepotrivite.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
joianis este presedintele Uniunii Scufundati Romania si la hastagisti
0
1
stii de ce esti negru in cerul gurii ? pentru ca ma-ta lua muie de la ....cei de culoare ! vita , o limba Olgutei sa-i dai , cacat imbalsamat ! muie rezistenti , muie la dementi !
1
3
De cand esti tu competenta,de pe pozitia ta aplecata,sa iti dai cu parerea despre capacitatea Presedintelui de a hotari in privinta ministrilor...esti cumva calificata de Dragnea si ai bataturi in genunchi???
4
1
brailouiu cel viu are spate nu gluma la nici un articol despre buboi nu poti comenta,muiepesde
6
1
Dar olguta era competenta la transporturi? Sau a facut ceva cursuri pentru Ministerul muncii?
5
0
Dumnealui e presedintele Romaniei ,ales de mii de oameni ,cu studii superioare ,inspector scolar,primar si profesor ! Madame informeaza-te ,nu fii ironica si impertinenta ! Gura mica ,ai grija ca vorbesti ca la mahala . Crezi ca daca vorbesti asa obraznic ,rezolvi ceva ? Ai numai de pierdut . Apropo ,de ce-ai fugit de l a munca si ne-ai mintit ? Tie nu-ti e rusine ?Fii mai diplomata ca rezolvi mai multe .Nu-i face jocul lui FINU !
6
0
ce fata de centurista are !!! Face felatia ca la carte. Vadim, Dragnea si Manta stiu !!!
6
0
iar ai aparut curva ordinara? Sunty si pensionar, nesimtito unde imi sunt banii din pensie pe carew mi i-ai furat doi ani de zile, jegule?
5
0
Pentru ca Romania de azi sa ramana acolo unde ii este locul, adica in Uniunea Europeana, este, insa, nevoie sa scape de grupul infractional care a ajuns la conducerea ei si vrea sa o scoata in decorul Europei. Aceasta tara merita mai mult decat un Guvern incompetent si toxic, a carui unica misiune este sa il scape pe Liviu Dragnea de puscarie,
6
0
prost si dubios , cu dosare inchise la comanda , nu poate fi presedinte ! un neamt - sas nu va avea inima de roman, niciodata . Nu poate fi el , un primar de provincie specialist in toate domeniile , el e un carcotas a carui rautate se vede pe fata congestionata . Oricum Carmen il conduce in stilul elenei ceausescu .
2
10
V-am mai spus ca eu sunt o curva proasta!
8
2
FA OLGUTA esti beata, el este presedintele tarii ales , nu este profesor fizica? Tot neamu tau nu ajunge la degetul mic al lui.
12
3
Olguto nici olteni nu te cred pentru ca si prostia are o limita.Despre oameni normali vorbesc nu de tine.
12
3
Toti trei Brailoiu,Olguta si Codrin sunt niste neica nimeni.
14
3
profesorul de fizica este presedintele ALES al Romaniei ! deocamdata ar fi bine sa pastrati decenta ! vrei sa vezi diferenta ??? candideaza contra lui !...
16
3
Domnul profesor a fost ales in functia de Presedinte, doamna profesoara a fost numita in fruntea Guvernului !
16
2
Tu vorbesti ?! Muista, peremista lui Vadim.... si acum "microfonul lui dedy"... purtatoarea lui de cuvant.....
13
3
puie MSD!!!
18
3
Un profesor de fizica este mai logic decat voi toti la un loc.
25
6
Sa predai nu doar fizica ci sa predai fizica in limba germana vei fi tare pina atunci invata sa vorbesti fara sa injuri ca denota multe.
26
3
Aceasta javra fascista a absolvit facultatea de fizica pe pile cunostiinte relatii adica p.c.r.Se pare ca javra ex presedinte este securist acoperit de lazar muistul sef cu dosarele la sertar Muie la greu gasca klasugel
7
26

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369