REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Olguţa Vasilescu spune că în 2019 ar trebui făcut un recensământ: Să ştim câţi mai suntem în România

Olguţa Vasilescu spune că în 2019 ar trebui făcut un recensământ: Să ştim câţi mai suntem în România

Replica API 6 decembrie 2018 | 01:34 361

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat miercuri că va trebui făcut un recensământ în anul 2019, pentru a şti cu exactitate care este populaţia României.

"Din punctul meu de vedere, nu cred că mai suntem peste 20 de milioane de locuitori în România şi am văzut acest lucru la referendumul pe care l-am avut pentru familie. Vreau să vă spun că sunt unul dintre parlamentarii care a fost în judeţul pe care îl reprezintă în Parlament, în foarte multe localităţi. Nu mai sunt oameni din punct de vedere fizic în case, ei sunt plecaţi în străinătate. Ştiţi foarte bine, au reşedinţa în exterior şi cred că va trebui făcut un recensământ în anul 2019", a spus Vasilescu, la Palatul Parlamentului.

Ea a adăugat că persoanelor care nu mai sunt "fizic" în România nu le ia nimeni "calitatea de român sau cetăţenia".

"Cred că trebuie să ştim cu toţii câţi mai suntem în România. Aşa cum trebuie să ştim cu exactitate câţi angajaţi sunt, pentru că la ora actuală INS dă 4,9 milioane de angajaţi, eu vă spun că lucram zilnic cu REVISAL, sunt 6,3 milioane de contracte în REVISAL, plus ale contracte care nu se regăsesc nici măcar în REVISAL. Este vorba de funcţionari publici, armată, servicii secrete şi aşa mai departe. Deci este clar că numărul de contracte este mult mai mare", a menţionat fostul ministru al Muncii, potrivit Agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si olputa se piaptana la pizda
3
2
@16:04 stai asa si nu misca, sa ma cac in gura ta ! De pesedist jegos. Ia si cacatul pensionarului la lins. Futu-va-n gat de pesedei jighimele ! Muie dragnea, muie pesede !!!
6
1
sa te fut in gura , luni la casa de cultura ! locuiesti caragiale la confort doi , in statie , futu-ti gura ma-tii de handralau care nu stii decat soros si usr . Comunist jegos , la fel ca mos sora , ati uitat ce ati facut .
2
4
inca nu ai disparut, fantoma- cine esti tu si in ce calitate sau la dorinta cui, cumva a puscariasului draknea- soliciti asa ceva? Dispari olteanca imputita, ai facut numai nenorociri pe unde ai fost- vezi-ti de amantul tau si nu te mai procupa de noi, ne puretam singuri de grija
5
3
Ce le mai place corvetelor lui DRACnea sa se mai bage in seama!
3
1
Corect d-l Nae !--
6
0
Esti oroasta sluga lui dragnea amanta lui
8
3
corect de ce mai sunt sase, sapte sute de paralamentari cand singurul referend validat a maximizat numarul acestor trantori la 300
11
1
luati la pas tara pana la ultimul catun si cu ocazia asta aveti o imagine clara : nr. locuitori , nr. case , nr. wc uri in curte , nr. case fara iluminat , nr. carari catre case fara asfalt , nr. gropi de gunoi neautorizate , numar fara numar nerealizari si probleme ...
16
0
Destepta suly se baga in seama .Asa confiscatile casele daca au plecat si vor ramane doar ai nostri .
11
3
cand esti mort nu stii ca esti mort, lsufera doar cei din jurul tau, la fel si cand esti prost
9
2
INS 4,9 mil angajati; REVISAL 6.3 mil contracte. Pai din cate stiu eu. un angajat poate avea mai multe contracte
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367