REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Olguța Vasilescu spune de ce n-a iertat-o președintele!

Olguța Vasilescu spune de ce n-a iertat-o președintele!

Replica API 22 noiembrie 2018 | 00:27 450

După ce Klaus Iohannis a anunțat că nu o mai vrea în Guvern pe Olguța Vasilescu, fostul ministru a explicat motivul respingerii președintelui. ”Este un om ranchinuos. Știam că nu-mi va ierta declarațiile cu privire la domnia sa. Eu am lăsat ceva în urmă, nu același lucru pot spune despre dumnealui”, a spus Olguța Vasilescu.

Ce declarații a făcut Olguța Vasilescu și în ce context? ”Ca neamț, să vorbești de gazare, trebuie să ai mult curaj”, spune fostul ministru, la adresa președintelui, în august, după ce Iohannis a vorbit despre “gazarea” manifestanţior în Piaţa Victoriei de către Jandarmerie.

Uniunea Salvați România a sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării cu privire la afirmațiile ministrului Lia Olguța Vasilescu la adresa președintelui Klaus Iohannis și a tuturor persoanelor de etnie germană.

„Refuzul președintelui Iohannis în ceea ce mă privește este un nou act de antisemitism și vreau să atrag atenția asupra fenomenului neîncetat de antisemitism pe care l-a demonstrat, în ultimul an, președintele Klaus Iohannis. Așa cum se știe, domnul Iohannis a avut mai multe ieșiri împotriva evreilor și declarații antisemite, a refuzat și a blocat numirea unui ambasador în Israel, dorind, pe această cale, să saboteze relația dintre România și Israel. Vă pot spune că a contribuit inclusiv la sabotarea ședinței de guvern comune care trebuia să aibă loc între guvernul israelian și guvernul român”, a declarat, la rândul său, marți seară, Ilan Laufer.

Reamintim că marți, 20 noiembrie, noii miniștri din cabinetul Dăncilă au depus jurământul. Înainte de asta, președintele României a anunțat că respinge numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Transporturilor și a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Le-ai umplut troaca cu TOT bugetul tarii la godacii PSD si pe prosti ii tineti ocupati cu latrina 3 si Rtv unde-i prostiti cu fel de fel de scheme si calcule din care nu inteleg nimic si nu se aleg cu NIMIC! Banii tarii mancati de HIENELE PSD-iste!
1
0
Ce-ai lasat in urma ta baragladina proasta! Haita de sacali PSD-ei care mananca tot BUGETUL cu PENSIILE SPECIALE.
10
3
Dar Vadim nu te-a iertat. Era ca un taur.
6
3
Femeia cu capul Oval-ce o recomanda ca e buna la orice minister?Avantul oltenesc sau cum vorbeste in franceza-mare achizitie au facut ciumatii cand au promovat asemenea analfabeti in posturi de conducere.
7
3
Olguta nu pleaca pentru ca ea se apleaca ! si cand te apleci ce rost are sa pleci?
8
2
cred ca e lucratura din interiorul partidului, a deranjat ca nu a plecat capul
3
7
Oameni fara dumnezeu ce nu stiu ce este educatia.Pesedisti reprezinta un trib din vremuri trecute.
10
2
Am o diaree de ii lasa gura lui wermorel.sa imi sugi chilotii plini de ciclu sa iti mearga bine in plimbarile cu hoata de copii si case.nu uita sa te stergi la gura de cacat.mars la cacat javra
3
9
A pacalit-o dragonea si a luat-o de la munca dar nu prea mai are loc ... Hi hi hi. Tzeapa!
9
3
Degeaba, eu sunt olguta, ma apuc de filme porno si tot fac bani!! Ce am lasat in urma, iau cu mine si ma duc gramada inainte...
8
5
Presedintele nu m-a iertat pentru ca sunt o curva proasta!
13
7
...o parasuta ordinara...
11
6
mai lasa vorbaria . cand faceai chefuri si sprituri la Craiova cum era . de cate ori ai fost dusa acasa beata moarta . nu iti este rusine ...
12
6
trebuia sa dai o lege sa nu se mai acumuleze si pensie si salariu de la stat
16
4
Pe bune????!!!!! Ce ai lasat in urma?? Un mare jaf si un mare haos....... , dar probabil ti-au murit laudatorii...
17
4
Olgutzooo,vezi fa ca iertarea e la preafericitu' ! Du-te la el ptr iertare dar ...vezi ca ala iti cere bani !!!! Johannis nu se ocupa cu iertari de curve!!
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218