REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Olivia Steer, luată peste picior pentru rețeta antigripă pe care a publicat-o pentru a evita vaccinul

Olivia Steer, luată peste picior pentru rețeta antigripă pe care a publicat-o pentru a evita vaccinul

Replica API 6 februarie 2019 | 00:00 467

Olivia Steer

De ani de zile, Olivia Steer se plasează împotriva vaccinurilor, susţinând că ele sunt un mit şi că rolul lor nu este de a proteja individul de o boală, ci de a-l îmbolnăvi.

Acum, Olivia Steer pretinde că are metoda ideală de a combate epidemia de gripă fără, însă, a fi nevoit să-ţi faci vaccinul antigripal. Deşi, autorităţile sanitare din România avertizează în privinţa deciziei de a nu face vaccinul, fosta prezentatoare susţine că există un remediu naturist prin care poţi contracara boala.

”Am găsit pe un site cu traffic greu reţeta naturistă a vaccinului antigripal. Rog nu-l faceţi acasă, dacă nu vreţi să se supere Tanti Pintea şi Nenea Cercel, că nu le mai iese epidemia, nici măcar pe hârtie. Şi apoi nu mai pupă nimeni comisioane din noile achiziţii de vaccinuri. Şi asta nu e frumos deloc”, susţine, ironică, Olivia Steer pe pagina ei de Facebook.

După cum era de aşteptat, postarea ei a stârnit destule critici, mulţi internauţi reproşându-i iresponsabilitatea de a se folosi de statutul ei de persoană publică şi a furniza informaţii eronate ori manipulative. ”Ultimul lucru pe care o să-l fac e să ascult sfaturile habarnistelor de pe net” / ”Bomba asta este antigripă ori antivampiri?”/ ”E atât de bună combinaţia, merge şi la friptură”.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-o impuste cineva pe nebuna asta!!!
2
1
Stimati concetateni. Ma declar oripilat de afirmatiile celor dinaintea mea. Domnilor, este evident ca doamna sufera de un handicap mental, insa nu este corect sa luam in deradere sau sa denigram persoanele cu handicap. Ele trebuie compatimite, iubite si ajutate. Exista institutii care, la o simpla sesizare, ii pot oferi un mediu sigur si linistit departe de stresul provocat de conspiratii inchipuite, vaccinuri ucigatoare, pamantul plat, etc.
3
3
te-ai maritat cu o floare de baiat ! priviti in ce hal arata andy acum , rezultat al dietei impuse si vietii de familie cenzurate . Esti contra romanilor , tu esti un virus , o criminala !
4
2
N-am vazut o femeie mai proasta ca matracuca asta in viata mea!! Si dupa ce ca da pe afara de proasta ce este mai striga si-n gura mare!
8
4
cata aspirina sa iei saraco ?
3
4
Bravo Olivia, ai mare dreptate, spui lucrurilor pe nume, daa...... Esti foarte frumoasa, arati super bine! Respect si admiratie! Respect modul tau de viata foarte sanatos, te aprob.
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218