REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Olivia Steer, replică DEVASTATOARE pentru Raed Arafat, în scandalul privind existenţa virusului rujeolic

Olivia Steer, replică DEVASTATOARE pentru Raed Arafat, în scandalul privind existenţa virusului rujeolic

Replica API 9 mai 2018 | 07:51 416

Schimb dur de replici între fondatorul SMURD medicul Raed Arafat şi Olivia Steer, pe tema existenţei virsului rujeolic. Conflictul dintre cei doi a apărut după ce Olivia Steer a declarat că virusul rujeolic nu există.

"Pe Raed Arafat îl aşteaptă, în Germania, 100.000 de euro dacă dovedeşte existenţa virusului ruejolic. Restul e can-can", a scris vedeta, pe Facebook. Replica a devenit virală, conform stiripesurse.

Raed Arafat a explicat, pe Facebook, contextul procesului dintre medicul medicul David Bardens şi biologul Stefan Lanka, pe care Olivia Steer l-a invocat într-un mesaj pe Facebook.

"Cazul respectiv este celebru iar decizia Curţii Supreme Germane nu se referă la existenţa sau nu a virusului ci la un pariu pus de un antivaccinist prin care a promis că cine îl prezintă un singur articol ştiinţific care deţine dovezile asupra existenţei virusului rujeolei, acesta primeşte 100.000 Euro. Este cazul Bardens vs. Lanka, prin care Bardens a solicitat acestuia plata sumei întrucât el a înaintat 6 articole ştiinţifice care probează existenţa virusului rujeolei!

Prima instanţa a dat dreptate lui Bardens şi a ordonat executarea plăţii sumei de 100.000 euro de către Lanka care a constestat decizia la o curte superioară. În cadrul curţii supreme s-a stabilit că Lanka să nu plătească pentru că este dreptul lui să spună dacă probele înaintate de Bardens sunt satisfăcătoare exigenţelor sale, însă Curtea Supremă Germană nu a zis niciodată că virusul nu există.

Mai mult în cadrul procesului s-au folosit şi argumente precum faptul că Bardens a prezentat 6 articole care în mod coroborat conţin probele necesare asupra existenţei virusului rujeolei iar Lanka a explicat că el a cerut un singur articol care să conţină toate dovezile, acesta fiind un joc de cuvinte cu dublu înţeles în limba Germană", a explicat Raed Arafat, conform România Tv.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O toanta jegoasa cu zurgalai ! Cocota de trei parale ...
1
2
Dobitocule, copiii ajung autisti si cu tot felul de boli din cauza ca niste retardati ca tine procreeaza!!! Exact asta iese din niste parinti care au fumat, baut, drogat si futut la greu!!Rasa umana se degradeaza si asta nu este din cauza vaccinurilor!!!! Dar oricum tu esti prea prost sa pricepi!
5
0
Muierea asta a fost sigur vaccinata, ca sa poata latra acum
3
1
nestiinta a ajuns la rang de cinste in romania ..mai documentati va ..nu va aruncati ca gaina la muci
0
5
Nici ciuma nu exista,nici gripa sau alte boli,sa nu mai spunem de SIDA. Oamenii mor asa,ca vor ei,apidemiile sunt de fapt mahmureli colective. Nu va vaccinati copii si daca mor e in regula,adica va regulati si faceti altii mai rezistenti ,adica mai hastag rezistenti.
2
2
Contin exact ce trebuie proasto sau prostule!
2
2
pentru pro vaccinisti vizionati filmul WAXXED pe youtube tradus in romana sa vedeti ce contin vaccinurile
2
3
l-ai terminat pe andy moisescu , acum vrei sa ne termini pe toti ? hai sictir gradinareaso !
3
2
Asa este vaccinati-va copii ca niste vite ce sunteti fara sa v-a documentati si apoi intrebati-va de ce ajung autisti, cu sistem imunitar scazut.. si uite asa ce usor este sa iti nenorocesti viata ta si a sufletului de langa tine. Inca dormiti pe voi.... in 2018 si tot dormiti.. BRAVO OLIVIA.....
4
7
Fata asta ar trebui sa se duca la scoala, sa mai citeasca dracului niste almanahe si sa nu mai stea toata ziua pe goagal
6
4
Cine plm este Steer? Toate parasutele se cred genii, stiu de toate si nimic.
11
4
Ce frumoasa este
6
15
Daca o footzi p'asta se prosteste poola
21
4
Cine-i cucoana asta, vreo Marie Curie...
19
3
Devastatoare este doar prostia nemarginita din capul acestei femei!
29
4
e frumoasa Olivia si atat
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218