REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Oltean: Vom face tot ce este posibil să recâştigăm încrederea preşedintelui şi să fim parteneri

Oltean: Vom face tot ce este posibil să recâştigăm încrederea preşedintelui şi să fim parteneri

Replica API 26 martie 2013 | 00:00 189

Deputatul PDL Ioan Oltean a declarat, luni, că PDL va rămâne totodeauna un partener al preşedintelui Traian Băsescu şi va face tot ce este posibil să recâştige încrederea preşedintelui. "PDL va rămâne totodeauna un partener al preşedintelui Traian Băsescu şi vom face absolut tot ce este posibil să recâştigăm încrederea preşedintelui şi să fim parteneri cum am fost ani de zile. Preşedintele nu poate fi neglijat de către PDL, este omul care a plecat din PDL, pe care partidul îl iubeşte şi sunt convins că vom identifica căile prin care noi să ne apropiem din nou de preşedintele României", a afirmat Ioan Oltean, după şedinţa grupurilor parlamentare PDL.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat sâmbătă seară, într-un mesaj video postat pe Facebook, că a văzut rezultatul Convenţiei PDL şi că "modul cum nu au înţeles să fie democraţi" îl face să spună "definitiv şi pentru totdeauna" "Adio, Partid Democrat".

"Am văzut rezultatul Convenţiei PDL, cred că am fost cinstit cu acest partid. I-am spus că după aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum nu au înţeles să fie democraţi mă face să spun acum definitiv şi pentru totdeauna: Adio, Partid Democrat. Astăzi ne-am despărţit. Ei nu mai sunt o piatră de moară pentru mine, eu nu mai sunt o piatră de moară pentru ei. Mă voi dedica construcţiei unei alte soluţii de dreapta, cu oameni cinstiţi, cu oameni care nu fug cu urnele, cu oameni care acceptă dreptul democratic al contestaţiei şi vreau să ştiţi că nu voi face nimic pentru a aduce alături de mine vreo bucăţică din PDL", a declarat Băsescu.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218