REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
21.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

OMS recomandă reintroducerea restricțiilor

OMS recomandă reintroducerea restricțiilor

Replica API 13 iulie 2020 | 00:00 1325

Organizația Mondiala a Sănătății avertizează că țările ar trebui să ia în calcul noi restricții, după ce relaxarea din ultimele două luni a dus la agravarea pandemiei de COVID-19. Guvernele ar trebui să fie pregătite pentru revenirea la carantină, spune un reprezentant al OMS.

„Multe state reușesc să gestioneze focarele și creșterile prin carantinarea unor zone geografice limitate, a unor mici regiuni, pentru a ține sub control răspândirea bolii. Cred că este o chestiune de amploare. Statele pot și ar trebui să țină sub control boala prin aceste măsuri. Cu toții dorim să evităm ca țările să revină la închiderea totală. Nimeni nu dorește acest lucru, dar există situații în care este singura opțiune”, a declarat Michael Ryan - directorul OMS responsabil pentru programul de urgențe.

„Odată ce închiderea se termină, întotdeauna există riscul ca boala să revină”, a spus oficialul OMS.

În concluzie, OMS sfătuiește țările să se deschidă cu prudență, urmărind foarte bine datele pentru a vedea ce se întâmplă între două faze de relaxare. Ryan a mai spus că statele trebuie să fie pregătite să facă pași înainte sau, dimpotrivă, să revină la restricții, în funcție de numărul de îmbolnăviri pe care îl constată, conform digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tactica a fost si este sa moara pensionarii cu boli cronice caci nu ajung in spitale de frica coronavirusului.Si vaz ca are succes!
0
0
Cei de la OMS sunt paraleli cu ce se intampla. Ei nu stiu ce sa recomande, ei nu stiu ce TREBUIE sa impuna, ei actioneaza cu intarziere. Sunt incompetenti. Iar cei din RO vor cat mai multe cazuri de bolnavi ca sa ia bani de la UE. Nu le pasa de oameni. Vor bani, bani, bani. Sa ajungeti sa va luati lumanari de banii aia, criminalilor care va spuneti medici. Sa asisti pasiv la atatea imbolnaviri e o CRIMA
9
4
i a atitudine de cand a aparut virusul pe piata , la ascuns cat s a putut si acuma o da cotita!
5
0
Romania e stat independent sau ne am dat suveranitatea OMS ului?
14
4
Ce draqu recomanda OMS? Nimic? Daca creste nr de infectari ff mult nu trebuie ei sa decida la ce nr trebuie stare de urgenta, izolare, carantina? Astia nu fac nimic din cauza alegerilor. Ne lasa pe toti sa ne infectam. Tineti cont ca nu exista persoana sanatoasa, ci doar persoane care nu s-au cautat. Deci oricine poate muri, indiferent de varsta, nestiind ca mai sufera de alte boli. Si cei sanatosi, cu greu fac fata la tratamentul f dur din spital, trebuind sa aibe ficatul si plamanii perfect sanatosi ca sa poata rezista. Medicamentele folosite nu vindeca. Se iese cu sechele grave, cu insuf re
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369