REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Omul de afaceri Mohammad MURAD a devenit SPONSOR la DINAMO București

Omul de afaceri Mohammad MURAD a devenit SPONSOR la DINAMO București

Replica API 18 octombrie 2020 | 00:26 6216

Dinamo București a reușit să dea o nouă lovitură de imagine după venirea investitorilor spanioli la conducerea clubului. Mohammad Murad, patronul grupului de firme „Phoenicia Hotels”, este noul partener de imagine al clubului din „Ștefan cel Mare”. Anunțul că cele două părți au ajuns la un acord a fost făcut de către Radu Birlică, directorul de marketing al „câinilor”.

Omul de afaceri declara în vara acestui an, pentru Antena Sport că: „Personal, îmi plac provocările, de ce nu? Chiar o să discut cu Ionuț Negoiță să vedem care mai e situația. Eu am ajutat mai multe cluburi”, a declarat Mohammad Murad, potrivit Antena Sport.

'Phoenicia Hotels devine astfel unul dintre cei mai importanți parteneri Dinamo București'

„Ne bucurăm că domnul Mohammad Murad s-a alăturat noului proiect al clubului nostru. Phoenicia Hotels devine astfel unul dintre cei mai importanți parteneri Dinamo București în 2020. Suntem convinși că, alături de parteneri puternici, Dinamo va reveni în fruntea fotbalului românesc. Până la rezultatele așteptate de toată suflarea dinamovistă, trebuie să ne organizăm pas cu pas, să construim un club curat, cu mentalitate de învingător. Parteneriatul dintre Dinamo București și Phoenicia Hotels a fost semnat până la finalul sezonului competițional 2020-2021, cu opțiune de prelungire din partea ambelor părți”, a declarat Radu Birlică, notează prosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu Iorgus in centru atentiei si cu Ozzy in gunoi va face echipa de tomberoane nici fcsb nu ii va face fata acestui analfabet
0
0
Rahatul asta imigrant s-a prins de cat ii valoreaza pielea. 700 de carciumi de deschizi nu vor valora nici cat 7 picaturi de sange varsate de ai nostri pe pamanturile astea. Murad, zi SARUMANA ca te-am lasat sa traiesti aici, printre noi. Lasa figurile sau marsh la camilarii tai!
5
3
Sa spuna ce salarii au arabi lui iar pe toromani asi bate joc de ei
7
4
Aha,deci Langley baga bani in Dinamo,interesant.
3
1
el si-a recunoscut apartanenta veche
3
1
In loc sa ajute o scoala, un spital, el arunca cu bani pe analfabetii din fotbal. Bine ca nu a luat primaria cu asa mafiotenii..
12
3
ca sa vedeti, castiga cei mai multi bani pe litoralul Constantei si ii duce la Bucuresti sa sponsorizeze Dinamo, ca sa vedeti cat de mult ii pasa de zona asta. nu vrea decat sa mulga de aici. Are facturi neplatite de ani de zile cu sume considerabile.
13
4
Sunt de ajuns cei cere au profitat de proasta administrare centrala a resurselor statului. am ajuns o tara jegmaniata de impostori nationali. De ce ne mai terebuiesc parveniti dornici e acumulurare materila. Acest Murad are bani sa intretina multe genratii de urmasi di bani facuti in Romania deci pe seama ingnorantei sau prostiei conationale. Prevad ca vor veni vremuri grele pentru romanii autentici. Cum a reusit acest personaj sa faca ataea afaceri si sa acumuleze atitia bani in Romania in timp ce romanii autentici sunt la nivelul subexistentei. Lasati politica cu relatia de conjuncura.
9
0
Sustinut de Cozmin Gusa si Rares Bogdan.odata cu infrangerea lui domnu Rares Bogdan,acest cal troian din pnl,si a dat foc la valiza. Cine crede ca Bogdan este pnlist se insala amarnic.este copilul de suflet a lui Dancu,crescut si promovat de Gusa. O sa vina ziua n care o sa va aduceti aminte de acest comentariu.sa nu ziceti ca nu vi s a spus. Iar vis a vis de Murad,cum si a ajutat el fratii si surorile din Beirut?va spun eu cum,facand nimic.il doare n pl de Beirut.pe el il i tereseaza de functiile si afacerile din Romania.
12
3
Este disperat sa iasa in evidenta insa, neseriozitate maxima. Sigur cei care l au sustinut su nu l au bagat la parnaie pana acum, l au fortat sa des ceva bani pe acolo. Insa, el nu stie ca Dinamo este rampa de lansare catre penitenciar. A se vedea, Borcea, fratele lui Becali, Savulescu, etc.
4
4
Pai poate tocmai dasta s-a bagat arabul la Dinamo,poate i-a facut Cristi Borcea legatura cu vreun general de militie si ce o fi zis ala,ce ma Murat!!chestiile astea de care imi spui tu mie sunt probleme?,lasa ma saraciile alea de furnizori sa reclame la politie si sa vedem care agarici din jud Constanta are curaj sa miste-n front in fata mea.
10
1
Da na banii .... da ne ba banii pt marfa pe care ti am dat o. Sau da ne marfa retur.aaaa nu o mai ai pt ca ai vandut o.....
11
3
In acest moment Murat are mai multa nevoie de Dinamo decat Dinamo de el.Arabul este intr-o criza de imagine si face orice ca sa isi mai spele putin imaginea dupa esecul lamentabil de la Mangalia.
22
4
...cum se miros javrele penale...
13
3
Frumos. Si furnizorii acestuia au aceeasi calitate de sponsori, fiind neplatiti de luni de zile.
18
1
Degeaba comentati acum aiurea rezultatele echipei vor arata intentia lui buna si calitatea lui de om.PT PROMOVAREA SUDULUI LITORALULUI AR MAI TREBUI CONSTRUIT un TEREN DE ANTRENAMENT LA 23 AUGUST, OLIMP, NEPTUN ASA CUM A RIDICAT HAGi OVIDIU LA NIVEL DE ORAS cu ecjipa viitorul
9
12
de capul nostru, cu asa sponsor!
18
3
Asta e un om de ca--at , a vrut sa fie primar la Constanta, dupa la Mangalia nu a reusit nimic acum se avanta sa castige renume cu Dinamo. om de afaceeeeeeeri. om al lui Mazare sau Basescu
26
3
Daca l-ar fi votat dobrogenii , cred ca ar fi sponsorizat Farul. Sper ca si primarul recent votat cu consilierii lui vor fi langa echipele de sport.
8
18
Mai bine si-ar plati furnizorii.
33
1
Interesant. De vazut cine de cine are nevoie de fapt.
19
2
si eu cand am avut probleme am sponsorizat la dinamo ca sa scap
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367